A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Психологічну та соціальну допомогу пропонує ГО "Десяте квітня"

Дата: 20.06.2023 16:42
Кількість переглядів: 68

Фото без описуСьогодні, 20 квітня, на Тальнівщині побували представники громадської організації «Десяте квітня», яка діє за підтримки Агентства ООН у справах біженців.

Організація безкоштовно надає соціальну допомогу, юридичні консультації та психологічний супровід. Метою візиту було знайомство із соціальними службами, які діють на території нашої громади, вивчення психологічного клімату та соціальних потреб внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на Тальнівщині.

Зустріч у форматі спілкування провів міський голова Василь Сідько.

       - Ми завжди підтримуємо громадські ініціативи, спрямовані на поліпшення умов проживання, надання соціальної допомоги жителям у непростих реаліях сьогодення. Ми відкриті до співпраці та прийняття конструктивних пропозицій, - відзначив Василь Петрович, наголосивши, що керівництвом міської ради та відповідними службами буде надане громадській організації необхідне сприяння.

У ході зустрічі було обговорено найважливіші проблемні питання. Намічено напрямки співпраці щодо соціальної роботи на підтримку дітей та дорослих із числа внутрішньо переміщених осіб, а також на попередження гендерно зумовленого насильства.

Опрацьовано перспективи та умови реалізації проекту по створенню дитячого простору за підтримки громадської організації «Десяте квітня», яка при виконанні переліку вимог та наявного відповідного приміщення готова забезпечити необхідним наповненням та обладнанням. Такий простір допоможе створити кращі умови для надання психологічної та соціальної допомоги дітям.

Фото без описуПо завершенню робочої зустрічі представники громадської організації відвідали пункт компактного довгострокового проживання для внутрішньо переміщених осіб у с. Онопріївці з метою виявлення запитів на отримання соціальної та психологічної допомоги.

Сподіваємося на подальшу співпрацю в організації роботи із жителями громади, які потребують емоційної підтримки та психологічної допомоги.

Гаряча лінія ГО «Десяте квітня» з юридичної, соціальної та психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам – 0800 33 28 58.

*дзвінки безкоштовні в межах території України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора