Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Продовжуємо інформувати про ремонт доріг місцевого значення та проведення робіт з благоустрою

Дата: 21.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 137

Фото без описуЯк повідомлялося у попередніх публікаціях, частину запланованих робіт у місті та селах громади по ремонту асфальтного дорожнього покриття уже виконано переможцем тендерних торгів - підрядною дорожньою організацією ТОВ «ШРБ 48» м. Умань. Роботи по білощебеневому покриттю доріг проводить КП «Тальне-Сервіс» Тальнівської міської ради.

Станом на сьогодні також уже завершено роботи по ремонту асфальтного дорожнього покриття у с. Мошурові по вул. Центральній, пров. Шевченка та у с. Тальянках по вул. Свято-Покровській.

Роботи активно продовжуються як по ремонту асфальтного покриття, так і білощебенового, відповідно до встановленого графіка.

Окрім цього, комунальним підприємством «Тальне-Сервіс» виконуються роботи по благоустрою населених пунктів громади.

  • Зараз у працівників підприємства гаряча пора, - коментує ситуацію його директор Віталій Марченко. – Звісно, на особливому контролі питання ремонту доріг місцевого значення. Проте, паралельно організовуємо роботи по благоустрою, ремонту, облагородженню підпорядкованих територій, намагаємося по максимуму охопити населені пункти громади.

Так, на разі виконуємо роботи по спорудженню памятного знаку у с. Чеснопіль. Враховуючи побажання жителів села, на території місцевого кладовища встановлено плиту та камінний хрест.

У м. Тальному тривають роботи по благоустрою вул. Соборної. Проведено підготовчі роботи по облаштуванню зеленої зони біля тротуару у центрі міста. Проводиться ремонт підїзду біля магазину «Шедевр».

 

Про здійснення подальших запланованих робіт читайте у наступних публікаціях. І не забуваємо про дотримання правил благоустрою. Чисті узбіччя полегшують та прискорюють проведення ремонтних дорожніх робіт на наших вулицях.

 Працюймо разом та злагоджено!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора