A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Із засідання конкурсної комісії щодо визначення переможця з надання послуг з поводження з побутовими відходами у сільських населених пунктах громади

Дата: 15.06.2023 10:53
Кількість переглядів: 80

Фото без описуВивезення побутових відходів у селах громади забезпечуватиме КП «Тальне-Сервіс» ТМР

З метою вирішення проблеми з несанкціонованими сміттєзвалищами, покращення стану навколишнього природного середовища та надання якісної послуги жителям громади виконавчим комітетом Тальнівської міської ради було оголошено конкурс щодо визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами у сільських населених пунктах громади.

Засідання конкурсної комісії щодо визначення переможця з надання вказаної послуги відбулося 1 червня 2023 року.

На розгляд комісії надійшли конкурсні пропозиції по всіх трьох лотах (що охоплюють сільські населені пункти громади) від КП «Тальне-Сервіс» Тальнівської міської ради із наданням усіх необхідних пакетів документів.

Під час засідання було відзначено, що у підприємстві наявна власна матеріальна база для надання послуги з поводження з побутовими відходами, забезпечується, згідно вимог, медичний огляд водіїв, працівники мають відповідну кваліфікацію.

За результатами конкурсу було прийнято рішення про визначення переможцем КП «Тальне-Сервіс» ТМР.

Для отримання послуги з поводження з побутовими відходами жителям громади необхідно укласти договір із даним підприємством.

 Вже з липня цього року КП «Тальне-Сервіс» ТМР здійснюватиме вивіз сміття у сільських населених пунктах. Тариф на надання послуги становитиме 31 гривню з 1 особи в місяць.

Звертаємося до жителів громади – не зволікати із укладенням договорів на вивіз побутових відходів. Від цього залежить чистота та належний санітарний стан у наших селах!

 

ПРОТОКОЛ засідання додається (завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора