Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Промайнула червнева пора випускних вечорів

Дата: 27.06.2023 11:23
Кількість переглядів: 255

Фото без описуВ освітніх закладах Тальнівської громади відбулися випускні вечори.

Базову середню освіту здобули 260 дітей-випускників девятих класів. Двадцять п’ять учнів отримали свідоцтва з відзнакою. Це випускники Тальнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія», Тальнівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Тальнівського економіко-математичного ліцею, Тальнівської гімназії №3, Веселокутського НВК «заклад дошкільної освіти – загальноосвітня школа І – ІІ ст.», Лісівської ЗОШ І – ІІІ ст., Тальянківської ЗОШ І – ІІ ст. та Мошурівської ЗОШ І-ІІІ ст. 

Шкільний поріг у доросле життя переступили 158 одинадцятикласників, які отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Свідоцтва з відзнакою – золота медаль вручено 24 учням.

Серед випускників Тальнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» сім дітей відзначені золотою медаллю, одна – срібною. Тальнівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 випустила в світ три золотих медалісти, шість – срібних. Тальнівський економіко-математичний ліцей: два – золоті медалісти, три – срібні. По одному золотому медалісту випустили Мошурівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Легедзинська ЗОШ І-ІІІ ст.

Віриться, що шкільні роки залишать найкращі спогади дітям, стануть натхненням на шляху їхнього дорослого життя! Бо вони - креативні, розумні, талановиті, прогресивні, і не по роках дорослі та мужні.

На їхню долю випали непрості роки навчання у школі (в умовах карантину, дистанційного навчання, повітряних тривог, в укриттях). Та вони впоралися, показали, що не лише здібні учні, а й справжні українці, патріоти рідного краю та держави.

На вас, дорогі випускники, ми покладаємо усі надії. Вам творити майбутнє нашої держави, відстоювати її незалежність, відбудовувати та розвивати.

 Бажаємо вам сміливо йти до мети, втілювати в життя плани, реалізовувати здобуті у школі знання, поглиблювати їх, здобувати професію, працювати, творити на благо нашої Тальнівщини та України!

У добру путь, випускники 2023 року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора