Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У рамках налагодження водопостачання

Дата: 05.07.2023 08:29
Кількість переглядів: 237

Фото без описуУ рамках налагодження водопостачання у сільській місцевості нашої громади комунальним підприємством «Водоканал» Тальнівської міської ради введено в експлуатацію свердловину у с. Онопріївка по вул. Центральній, яка до цього довгий період не використовувалася.

Оскільки свердловина знаходиться неподалік приміщення пункту компактного довгострокового проживання для внутрішньо переміщених осіб, визначено доцільність введення її в експлуатацію з метою забезпечення водою мешканців даного закладу.

Відповідні роботи організовано КП «Водоканал». Працівниками підприємства проведено ряд заходів по очистці свердловини, встановлення обладнання, відновлення водогону, підключення до електромережі тощо. Частину робіт проведено за сприяння місцевого господарства СТОВ «Онопріївське».

30 червня роботи завершено і на сьогодні пункт компактного довгострокового проживання для внутрішньо переміщених осіб у с. Онопріївці повністю забезпечений водою. У перспективі буде розглянуто питання щодо підключення до свердловини інших споживачів, жителів села.

         - Діяльність, спрямована на забезпечення надання якісних послуг населенню, завжди непроста і вимагає високого рівня відповідальності та злагодженої роботи колективу, - коментує керівник Володимир Гречка. – Тож намагаємося максимально налагоджувати робочий процес.

Підприємством постійно ведеться робота у населених пунктах громади по ліквідації аварійних ситуацій, встановленню та заміні обліку води, значна увага приділяється здійсненню рейдів по виявленню порушень та фактів пошкодження пломб, засобів обліку води.  Організовується роз’яснювальна робота щодо безоблікового споживання води, укладенння договорів на отримання послуг водопостачання.

 

За інформацією КП «Водоканал»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора