A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Миру нам і Божої Благодаті!

Дата: 28.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 83

Фото без описуШановні жителі Тальнівської громади!

Сьогодні разом з усією Україною ми відзначаємо День Хрещення Київської Руси-України та День Української Державності. Ці свята символізують зв’язок поколінь українців.

День Української Державності утверджує іторію українського державотворення, яка сягає своїми витоками часів Київської Русі.

І скільки б не минуло століть, скільки б не намагалися вороги нищити нашу історичну память - наше незламне споконвічне прагнення до свободи, волелюбність українців завжди беруть верх. Так, наше сьогодення ознаменувалося піднесенням українства, боротьбою за право бути громадянами у власній державі.

Низько вклоняюся пам’яті усіх українців, які віддали життя за свою Батьківщину. Глибока шана, вічна повага героям, полеглим за сучасну незалежну Україну. Невимовна вдячність кожному і кожній, хто відстоює державу на всіх фронтах: на передовій, зі зброєю в руках, в тилу, волонтерством, донатами та благодійністю. Бо кожен з нас є творцем своєї держави,  яку ми обовязково відстоїмо.  

У цей день хочу побажати нам усім стійкості та міцності духу. Шануймо наші традиції, історію, мову, культуру, духовність. Підтримуймо один одного, бо ми, як ніколи, повинні бути згуртованими, щоб вистояти і перемогти.

Миру нам і Божої Благодаті!

Слава Україні!

 

Із повагою

міський голова Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора