Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Проведено медичну акцію

Дата: 26.07.2023 16:42
Кількість переглядів: 104

Фото без описуЯк було анонсовано, сьогодні, 26 липня 2023 року, до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитам комунальним некомерційним підприємством "Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги" ТМР організовано та проведено акцію «Тестування на гепатит С і В та консультування населення щодо поширення хвороби».

Працівники медичного закладу проводили тестування у  приміщенні Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу) за добровільною згодою людей. 

Всього виявили бажання пройти тестування 25 осіб.

Взяти участь в акції також пропонувалося жителям закладів компактного проживання для внутрішньо переміщених осіб.

- Проведення подібних акцій є необхідним у рамках профілактичної роботи та раннього виявлення хвороб, - відзначає директор КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ігор Карпенко. – Також працюємо над підвищенням рівня проінформованості населення та наданням необхідних консультацій.

 Фото без описуЗвертаємо увагу! КНП “Тальнівський  ЦПМСД” ТМР надає послуги з консультування, безкоштовного первинного медичного обстеження методом швидких тестів, призначення необхідного дообстеження  пацієнтам, що  заключили  декларацію  з  лікарем, а  також  внутрішньо переміщеним особам.

 

Звертатися на консультацію до  лікаря  за адресою:

м. Тальне, вул. Небесної Сотні, 65а

Телефони  для  запису  до  лікаря:

- 098 738 86 57;  3-17-71 – реєстратура.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора