Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Потужний генератор від країн ЄС

Дата: 09.08.2023 14:10
Кількість переглядів: 134

Фото без описуСьогодні наша громада у рамках гуманітарної допомоги від країн ЄС отримала потужний генератор для потреб комунального підприємства «Водоканал» Тальнівської міської ради.

Це стало можливим завдяки участі КП «Водоканал» у державній програмі підтримки ЄС Україні, за сприяння Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Черкаської обласної військової адміністрації, Тальнівської міської ради.

  • У рамках державної програми генератор надала Польща, яка забезпечила і його доставку, - розповідає керівник КП «Водоканал» Володимир Гречка. – Кран для вивантаження генератора надано ТОВ «Урочище Журавське». Надалі підприємством енергетичних мереж буде виготовлено проект, а встановлення та підключення ми виконаємо власними силами, адже маємо для цього необхідні ресурси та кваліфікованих працівників. Спочатку передбачалося використовувати генератор у разі аварійної ситуації та припинення енергопостачання для забезпечення безперебійної роботи головної каналізаційної станції, щоб запобігти попаданню каналізаційних стоків у річку Гірський Тікич. Проте його потужності вистачить і для забезпечення роботи водонасосної станції, свердловин, а при необхідності – й інших критично важливих об’єктів інфраструктури міста, - наголосив Володимир Васильович.

 

Тальнівською міською радою підтримуються усі ініціативи, спрямовані на забезпечення життєдіяльності громади, особливо у нинішній час воєнного стану. Цінується міжнародна підтримка та сприяння вищих органів державної влади.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора