Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся турнір пам’яті загиблого захисника України Анатолія Рябоконя

Дата: 10.08.2023 17:09
Кількість переглядів: 162

 Фото без опису  9 серпня у с. Вишнополі проводився благодійний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблого захисника України Анатолія Рябоконя.

Анатолій – уродженець Вишнополя, він з дитинства захоплювався футболом, був найкращим нападником, захищав честь сільської команди «Маяк», грав за команду Черкаського професійно–технічного ліцею, за  команду  «Іванівка» с. Іванівка Уманського району,  команду «Масив» та команду  АТО. Загартований, спортивний, сміливий та відважний - Анатолій Рябокінь не залишився байдужим, коли над Батьківщиною нависла біда. У 2014 році він став на зихист цілісності нашої держави. Служив в АТО по 2015 рік. З перших днів повномасштабного російського збройного вторгнення чоловік знову взяв до рук зброю, воював у найгарячіших точках. За проявлену мужність та героїзм нагороджений високими відзнаками. 6 липня 2023 року Рябокінь Анатолій Ігорович загинув при виконання військового та конституційного обовязку по захисту держави в результаті бойових дій на території Донецької області. Його подвиг свято шанують односельці та вся наша громада.

Турнір, присвячений памяті Анатолія Рябоконя відкрили міський голова Василь Сідько та староста міської ради Тетяна Гудзенко. Вони висловили глибоку вдячність мамі загиблого Тетяні Вікторівні за виховання сина –героя. Подякували усім присутнім за небайдужість, побажали футбольним командам справедливої гри та всім українцям – великої ПЕРЕМОГИ.

У турнірі брали участь команди : «Маяк» с. Вишнопіль, «Майдан» с. Майданецьке, «Іванівка» с. Іванівка, Уманський район, «Ветеран» м. Тальне.

 Переможцями турніру стала команда «Майдан», учасники якої нагородженні  кубком, грамотами,  іменними медалями та м’ячем  від міського голови Василя Сідька. Срібло дісталося команді «Маяк», бронза - команді «Іванівка». За волю до перемоги була  нагороджена команда «Ветеран», яка також була відзначена грамотами, іменними медалями та м’ячем від міського голови. Усі учасники отримали заохочувальні  призи  від спонсора.

На благодійному турнірі було зібрано 26142 грн. Кошті передані матері загиблого Тетяні Вікторівні, яка планує відвідати наших захисників на передовій.

Дякуємо усім, хто долучився до організації, проведення та участі у благодійному турнірі.

Такі патріотичні заходи підтримують наш дух та міць. Пам’ять про героїзм захисників надихає на працю та звитягу в ім’я України!

 

За інформацією КЗ "ЦФЗН "Спорт для всіх та молодіжний центр"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора