A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія: консультаційна мережа» – Ваш помічник у виборі професії!

Дата: 15.08.2023 10:00
Кількість переглядів: 43

Фото без описуШановні старшокласники та шукачі роботи!

         Службою зайнятості запроваджена онлайн-профорієнтація за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері Вашого комп'ютера - веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у:

- виборі (зміні) професії;

- виборімайбутнього напряму професійного навчання

-оцінці власних здібностей;

-саморозвитку.

         Тестування може пройти кожна бажаюча особа, якій виповнилось 14 років. Для участі в тестуванні необхідно звернутись до фахівців Тальнівського центру зайнятості. Необхідно назвати своє прізвище, ім’я, дату народження, телефон та E-mail. Заповнивши заявку фахівець надасть вам код доступу до тестування. За посиланням http://test.myprofession.com.ua ви переходите до сайту та розпочинаєте тестування. Робота над питаннями тесту може зайняти 2-3 години, тому слід спланувати свій день так, щоб мати можливість не переривати роботу та закінчити тестування за один день.

        За результатами проходження тестування буде сформована брошура, яку вам надішле фахівець. Консультацію за результатами може надати фахівець з центру зайнятості за попередньою домовленістю.

       За результатами повного тестування програма пропонує не приблизні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.

      Додаткову інформацію можна отримати у фахівців Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за тел.. (093)481-88-51.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора