A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Прийом та медичну діагностику проводили лікарі із НДСЛ «ОХМАТДИТ»

Дата: 18.08.2023 13:51
Кількість переглядів: 138

Фото без описуВчора для жителів Тальнівської громади (а саме дітей віком від 0 до 18 років) проводили безкоштовне медичне обстеження та  діагностику лікарі із Національної дитячої  спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» МОЗ України у рамках  благодійного проекту «Збережи здоров’я».

Міським головою Василем Сідьком та керівництвом громади було підтримано ініціативу медичної акції та забезпечено належні умови для її проведення.

Прийом та консультація проводилися у приміщенні Тальнівського інклюзивно-ресурсного центру (колишній дитсадок «Струмочок»), надане відділом освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

Вирішення організаційних питань було забезпечено  КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги», зокрема, інформаційна підтримка, попередній запис у сімейних лікарів  та багато інших.

Усі бажаючі мали можливість безкоштовно пройти якісне медичне обстеження, діагностику на сучасному обладнанні та отримати фахові консультації вузькопрофільних лікарів.

- Це дуже важливий захід для наших малих пацієнтів, - відзначив директор КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ігор Карпенко. – Адже багато дітей потребують консультацій саме вузькопрофільного педіатричного напрямку. Дуже сподіваюся на подальшу співпрацю з ініціаторами даного проекту задля покращення надання медичного обслуговування жителям нашої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора