Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Освітні заклади громади готові до нового навчального року

Дата: 25.08.2023 09:52
Кількість переглядів: 95

Фото без описуЗ метою забезпечення готовності закладів освіти Тальнівської громади до роботи у новому навчальному році в умовах воєнного стану проведено їх комплексні обстеження.  

Комісією у складі працівників відділу світи, молоді та спорту Тальнівської міської ради за участю представників структурних підрозділів Державної служби надзвичайних ситуацій та Держпродспоживслужби оглянуто 23 заклади дошкільної освіти, 16 закладів загальної середньої освіти та 2 – позашкілля.

Під час обстеження особлива увага приділялася перевірці створення безпечного освітнього середовища та належних умов для збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу. Зокрема, дотриманню визначених рекомендацій щодо облаштування укриттів, а також дотримання санітарно-гігєнічних вимог та пожежної безпеки. Під час обстеження проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота з персоналом.

За результатами комісійних обстежень діючі заклади освіти громади готові до початку нового навчального року.

Окрім цього, відзначимо, що очну форму навчання у 2023-2024 навчальному році з дотриманням правил безпеки при надходженні сигналу «Повітряна тривога» погоджено рішенням Ради оборони Тальнівської міської територіальної громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора