A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Із Днем захисників та захисниць України!

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 165

Фото без описуШановна Тальнівська громадо!

 День захисників та захисниць України - одне з величніших свят, яке поєднує в собі державні, родинні і духовні цінності, що символізують звязок поколінь та одвічні прагнення свободи і суверенності.

Захисники і захисниці України щодня здійснюють подвиг — зі зброєю в руках боронять рідну землю від російського агресора. Відстоюють мирне майбутнє у вільній самостійній державі.

Я дякую усім тальнівцям-землякам, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми  - нащадки славного козацького роду! Ваш героїзм – неоціненний приклад любові до рідної землі та відданості Батьківщині.

У цей день ми схиляємо голови, згадуючи тих, хто поліг за волю України. Вшановуючи їхні героїзм та самопожертву, ми маємо зробити все, аби життя, покладені на вівтар свободи нашої держави, не були віддані марно. 

Нехай небесна заступниця – Пресвята Богородиця - покриває своїм святим омофором Україну та оберігає наше військо.  А наша віра й правда допомагають нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на Перемогу!

Щоб незламний і нескорений козацький дух захисників української землі усіх поколінь назавжди став невичерпним джерелом натхнення для розбудови нашої громади та України!

Шана і слава захисникам і захисницям Батьківщини!

Слава Україні!

 

Із повагою

міський голова Василь Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора