Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ПОЧАПСЬКИЙ Олег Ігорович

Дата: 22.09.2023 14:34
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

ПОЧАПСЬКИЙ

Олег Ігорович

Дата, місце народження: 10 березня 1981 року, м. Тбілісі (Грузія)

Звання: старший солдат

Посада: стрілець-помічник гранатометника 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону

Дата, місце загибелі: 22 березня 2023 року поблизу населеного пункту Міньківка Донецької області

Місце поховання: м. Тальне

 

ПОЧАПСЬКИЙ Олег Ігорович

народився 10 березня 1981 року в м. Тбілісі (Грузія).

1993 року його родина змушена була втікати від війни. Так доля привела їх у Тальне. Олег навчався у Тальнівській школі №1, по її закінченню здобув професію будівельника у Тальнівському будівельно-економічному коледжі. Пройшовши військову службу у десантно-штурмових військах Збройних Сил України, повернувся у рідне місто.

Усі плани і сподівання перекреслила підступна війна. Олег Ігорович не терпів несправедливості, понад усе поважав волю та свободолюбивість українського народу. Тому одним з перших добровольцем пішов у 2014 році захищати державну цілісність України (станом на 16 вересня 2014 року воював у зоні проведення АТО). Служив у батальйоні «Черкаси», до 2017 року брав участь в антитерористичній операції на Сході України. Нагороджений відзнаками «За участь в антитерористичній операції», «За оборону Волновахи».

22 січня 2023 року був прийнятий на військову службу по мобілізації. Служив старшим солдатом 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Виконуючи конституційний та військовий обов’язок щодо оборони України, захисту її суверенітету, цілісності та недоторканності, старший солдат Олег Почапський загинув під час ворожого обстрілу 22 березня 2023 року поблизу населеного пункту Міньківка Донецької області.

У Олега Ігоровича залишилася мама Марина Василівна, брат Іван, який зараз також несе службу по захисту Батьківщини, дружина Оксана Миколаївна, донечка Альона та син Давід.

Поховали воїна 26 березня 2023 року в м. Тальне.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора