Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

БОНДАРЕНКО Вадим Валерійович

Дата: 22.09.2023 14:49
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

БОНДАРЕНКО

Вадим Валерійович

Дата, місце народження: 19 жовтня 2000 року,  м. Тальне Черкаської області

Звання: старший солдат

Посада: стрілець 3 відділення 1 ПВ 5 ПР 2 ПБ

Дата, місце загибелі: трагічно загинув 25 травня 2023 року, виконуючи службові обов’язки, пов’язані з безпосередньою участю в охороні громадського порядку в м. Київ

Місце поховання: м. Тальне

 

БОНДАРЕНКО Вадим Валерійович

народився 19 жовтня 2000 року у місті Тальному. З 2007 по 2016 рік навчався у Тальнівській загальноосвітній школі №3. З дитинства він дуже любив грати у футбол. У складі шкільної команди був переможцем районних та обласних змагань. А у 2014 році став призером Всеукраїнських змагань на призи " Шкіряний м'яч". Після закінчення школи юнак здобув професію будівельника у Тальнівському будівельно-економічному коледжі. Навчаючись, продовжував брати активну участь у районних змаганнях за команду "Скала".

Вадим Бондаренко відзначався щирістю та добризичливістю, був енергійним, товариським, готовим підтримати та допомогти. Він мріяв про велику дружню родину, про її щасливе майбутнє.

У 2019 році Вадим одружився. Разом із сім'єю проживав у селі Майданецькому. З дружиною Анею виховував трьох діток: Мілану, Ельдара та Полінку, якій зараз лиш два рочки.

1 грудня 2020 року Вадим Бондаренко був призваний на строкову службу у Національну гвардію України. Спочатку проходив службу у місті Черкасах, потім був переведений до столиці.

25 травня 2023 року військовослужбовець Національної гвардії України Вадим Бондаренко трагічно загинув, виконуючи службові обовя’зки, пов’язані з безпосередньою участю в охороні громадського порядку в м. Київ.

У вічному смутку залишилися мама Олена Григорівна, батько Валерій Володимирович, брат Олександр, дружина Анна та троє діток.

Поховали Героя 28 травня 2023 рокуу місті Тальному.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора