Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ЩЕРБИНА Михайло Вікторович

Дата: 22.09.2023 15:00
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

ЩЕРБИНА

Михайло Вікторович

Дата, місце народження: 16 листопада 1992 року, с. Лісове Тальнівського району Черкаської області

Звання: солдат

Посада: командир бойової машини – командир механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону

Дата, місце загибелі:  7 липня 2023 року в районі населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області

Місце поховання: с. Лісове

 

ЩЕРБИНА Михайло Вікторович

народився 16 листопада 1992 року в с. Лісове. Зростав у люблячій працьовитій родині. Ходив до місцевого садочка, а згодом, у 1998 році, пішов до першого класу Лісівської загальноосвітньої школи, яку закінчив у 2010 році. Після закінчення школи Михайло пішов навчатися водійської справи до Буцького професійно-технічного училища, яке закінчив з відзнакою. Вмілого юнака залюбки взяли водієм у ФГ «Джерело-Г». Згодом Михайло Вікторович відкрив власне підприємство по перевезенню зерна.

18 травня 2023 року був призваний третім відділом Звенигородського РТЦК та СП Черкаської області на військову службу за мобілізацією.

7 липня 2023 року солдат Щербина Михайло Вікторович, командир бойової машини – командир механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону загинув під час виконання службових обов’язків, внаслідок штурмових дій з боку ворога, виконуючи конституційний обов’язок щодо оборони України, захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності в районі населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області.

У Михайла залишились: тато Віктор Вікторович, мама Катерина Іванівна, сестра Вікторія Вікторівна та бабуся Марія Гордіївна.

Поховали воїна 13 липня 2023 року в с. Лісове. На прохання рідних у Тальному не проводили церемонію прощання з бійцем, лише у рідному селі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора