Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ГРЕБЕНЮК Сергій Романович

Дата: 22.09.2023 15:19
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

ГРЕБЕНЮК

Сергій Романович

Дата, місце народження: 15 червня 2001 року, с. Кобринове Тальнівського району Черкаської області

Посада: механік-водій механізованого батальйону

Дата, місце загибелі: 20 липня 2023 року поблизу міста Вугледар Донецької області

Місце поховання: с. Кобринове

 

ГРЕБЕНЮК Сергій Романович

народився 15 червня 2001 року в с. Кобринове на Тальнівщині. Тут пройшли його дитячі роки. До четвертого класу хлопець навчався у Кобринівській загальноосвітній школі, директором якої довгий час працював його дідусь Леонід Кліщ, а бабуся Ольга Іванівна – вчителькою. А потім разом із батьками переїхав у місто Звенигородку. Закінчивши 9 класів міської школи, Сергій вступив до Київського коледжу інформаційних технологій при Національному авіаційному університеті. Він відзначався допитливістю, старанністю та щирим характером. Прагнув якнайбільше пізнати нового, постійно хотів навчатися. Тож відразу по закінченню коледжу, юнак вступив до Черкаського державного технологічного університету. Отримавши диплом бакалавра, подав документи та вступив до магістратури.

29 серпня 2022 року Сергій Гребенюк пішов добровольцем на службу до лав ЗСУ. Спочатку був направлений на навчання військовій службі за кордоном, а далі проходив службу в гарячих точках Донецької області, де отримав поранення. Пройшовши реабілітацію, юнакові вдалося побувати вдома, побачитися з рідними. Як виявилося, востаннє…

 Через сім днів, 20 липня 2023 року, механік-водій механізованого батальйону Сергій Гребенюк загинув під час штурму позицій противника в результаті здійснення ворогом обстрілу позицій підрозділу з протитанкового ракетного комплексу поблизу міста Вугледар Донецької області.

У вічній тузі залишилися мама Людмила Леонідівна, батько – Роман Болеславович, сестра – Анастасія, бабусі та дідусь.

Поховали захисника 26 липня 2023 року в с. Кобринове.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора