A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ТКАЧУК Анатолій Володимирович

Дата: 22.09.2023 15:35
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

ТКАЧУК

Анатолій Володимирович

 

Дата, місце народження: 30 липня 1990 року, с. Павлівка Перша Тальнівського району Черкаської області

Звання: старший солдат

Посада: стрілець

Дата смерті: трагічно помер 10 вересня 2023 року

Місце поховання:  с. Павлівка Перша

ТКАЧУК Анатолій Володимирович

народився 30 липня 1990 року у с. Павлівка Перша на Тальнівщині. Тут пройшли його дитячі та юнацькі роки. Після закінчення місцевої школи, у 2008 - 2009 роках Анатолій проходив строкову службу в ЗСУ.

У 2012 році юнак зустрів  свою долю – кохану Аліну. У 2014 році молоді люди одружилися та мріяли про міцну дружну родину. У 2015 році Анатолій та Аліна уже тішилися донечкою Олею, а в лютому 2022 року на світ з’явився синочок Ростислав.

 Анатолій відзначався доброзичливістю, був турботливим батьком та люблячим чоловіком, мав багато друзів. Односельці поважали його за щирий та справедливий характер, рішучість та готовність допомогти.

Тож чоловік не міг бути осторонь доленосних подій у державі. З 2014 року Анатолій Ткачук поповнив ряди добровольців, які стали на захист своєї країни, воював у гарячих точках на Сході України. Згодом був демобілізований за станом здоровя.

Після повномасштабного вторгнення Анатолій, не вагаючись пішов до військкомату, і вже 25 лютого 2022 року був прийнятий на службу до роти охорони при третьому відділі Звенигородського РТЦК та СП (м. Тальне), а наприкінці травня був прийнятий на службу в 64 стрілецький батальйон військової частини, у розвідувальний взвод на посаду кулеметника. У вересні 2022 року старший солдат Анатолій Ткачук був переведений до іншої частини, яка захищала нашу країну на Сході України на посаду стрільця.

Анатолій Володимирович сумлінно виконував бойові завдання із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, був вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України.

 Він так мріяв повернутися до рідних, друзів, знайомих у своє село з Перемогою. Але сталося непоправне. 10 вересня 2023 року трагічно обірвалася життєва стежина вірного сина українського народу…

Анатолію Ткачуку було лише 33 роки…

     У Анатолія Володимировича залишилися бабуся  Поліна Гаврилівна, мама Надія Миколаївна,  дружина Аліна Юріївна,  донька Оля, синок Ростислав, сестри Тетяна та Людмила.

Поховали Анатолія Ткачука у селі Павлівка Перша.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора