A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

БУЛАВКА Олег Володимирович

Дата: 22.09.2023 15:39
Кількість переглядів: 137

Фото без описуБУЛАВКА Олег Володимирович

народився  25 грудня 1986 року у дружній багатодітній родині в селі Глибочок на Тальнівщині. Відвідував місцевий садочок, а у 1993 році пішов до першого класу Глибочківської загальноосвітньої школи, дев’ять класів якої закінчив у 2002 році. Далі вступив до Звенигородського професійно-технічного училища, яке закінчив з відзнакою та здобув професію кухара 4 розряду.

У 2005 році Олег Булавка був призваний на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх  справ, яку проходив у місті Донецьк.

Повернувшись зі служби у рідне село, юнак пішов працювати в селянсько-фермерське господарство «Промінь».

Прийнявши рішення про здобуття вищої освіти, молодий чоловік  вступив до Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Здобувши освіту, Олег Булавка 11 років пропрацював у Тальнівському райвідділі міліції, пізніше – поліції: на посаді дільничного інспектора, а потім – виконуючим обов’язки начальника ізолятора тимчасового тримання. Згодом так склалося, що чоловік поїхав на заробітки за кордон. Останнім часом працював на будівництві в м. Києві.

Ще у 2011 році Олег зустрів кохану дівчину Лесю, і молоді люди побралися. Леся мала вже доньку Вікторію від першого шлюбу та чоловік прийняв її, як рідну дитину. А згодом у подружжя народилися спільні дітки: Анастасія та Владислава.

Олег Володимирович пишався своєю родиною, яка для нього була надійною підтримкою та опорою. А він і небо їм би прихилив… Все готовий був віддати, аби діти росли у мирі та злагоді, у затишку та добробуті. Тож як тільки страшне лихо насунулося на рідну країну, чоловік не вагаючись, прийняв виважене рішення по захисту своєї Батьківщини заради майбутнього дітей, своєї родини та всіх нас…

У перший день повномасштабної війни, чоловік повернувся додому у рідне село та пішов до військкомату. З 24 лютого 2022 року Олег Булавка був призваний на військову службу за мобілізацією.

Він відзначався відвагою та добропорядністю. Його шанували та поважали побратими, знали, що можуть покластися на нього – не підведе, не відступить. Так і сталося…

10 вересня 2023 року старший солдат, заступник командира бойової машини – навідник оператор механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону Булавка Олег Володимирович загинув під час виконання бойового завдання, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, перебуваючи в Запорізькій області.

В Олега Володимировича залишилися дружина Леся Володимирівна, доньки Вікторія, Анастасія та Владислава, онучок Богдан, мама Надія Леонідівна, брати Олександр та Юрій,  сестри Людмила й Ольга.

Поховали Булавку Олега Володимировича в с. Глибочок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора