Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

28 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 28.10.2023 11:00
Кількість переглядів: 86

      Шановні жителі Тальнівської громади, дорогі ветерани!Фото без опису

     28 жовтня ми відзначаємо річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Дякуємо також тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна.

      Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Переможна битва за Україну стала вирішальною у розгромі військ гітлерівської Німеччини та її союзників.

Сьогодні Україна звільняє свої землі від нових фашистів. Висловлюю вдячність військовослужбовцям, волонтерам, благодійникам, усім, хто на місцях своєю наполегливою працею робить внесок у перемогу над ворогом і наближає її щодня. 

На жаль, чорні звістки про смерть наших захисників  надходять і до нашої громади. Із болем у серці ми проводжаємо в останню дорогу воїнів, які поклали свої життя на вівтар нашої перемоги і нашого миру. Їхні імена назавжди вписані в історію сучасної України, для нас вони стали Героями. 

Цього року відзначення памятних дат проходять у форматі благодійних концертів, вшанування пам’яті полеглих воїнів. Зараз не до гучних святкувань, проте ми єдині у своєму прагненні здолати ворога на нашій землі.  

Всім жителям Тальнівської громади зичимо добра і здоров'я, миру і злагоди. Наснаги та витримки нам усім на шляху до ПЕРЕМОГИ!

 З повагою міський голова Василь Сідько, депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора