Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства, водії-професіонали й автолюбителі!

Дата: 29.10.2023 07:10
Кількість переглядів: 52

    Вже традиційно в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника –Фото без опису професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Це свято об’єднує професіоналів і автолюбителів. Сучасне життя, господарська діяльність, економіка країни та побут кожної людини залежать від злагодженої роботи автомобільної галузі.  

Саме на автомобілістів та дорожників покладаються важливі завдання високоякісних перевезень та розширення автомобільних мереж, що є вагомим внеском у зміцнення нашої держави.

Знаємо, що багато з вас у ці складні для України часи стали волонтерами, що маєте багато труднощів у роботі. І ваше життя, як і робочі графіки, кардинально змінились з 24 лютого.

Спасибі всім вам і кожному особисто за хорошу роботу, співпрацю і розуміння, за те, що умієте вирішувати проблеми і досягати успіхів.

Дякуємо тим, хто займається пасажирськими перевезеннями, обслуговуванням автомобільного транспорту та ремонтом доріг, водіям, інженерно-технічним працівникам, керівникам підприємств. 

Бажаємо міцного здоров’я, щастя та злагоди, добробуту вам і вашим родинам, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, безаварійного руху, зразкових доріг та надійної техніки, миру на українській землі!

Разом – до Перемоги!

З повагою міський голова Василь Сідько,  

депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора