A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 06.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 79

На виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російськоїФото без опису імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» Тальнівська міська рада з 07 листопада 2023 року по 08 січня 2024 року проводить громадські обговорення щодо перейменування об'єктів топоніміки населених пунктів Тальнівської міської територіальної громади:

- вул. 1-го Травня в м. Тальне;

- вул. 1 Травня в с. Гуляйка; 

- вул. Першого Травня в с. Зеленьків;

-  вул. Першотравнева в с. Кобринова Гребля; 

- вул. Першотравнева в с. Майданецьке; 

-  пров. Першотравневий та вул. Першотравнева в с. Мошурів; 

- вул. Першотравнева в с. Папужинці;

- вул. Першотравнева в с. Тальянки.

 

Громадське обговорення щодо перейменування вул. 1-го Травня у                       м. Тальне проводиться в формі електронних консультацій з громадськістю шляхом приймання письмових пропозицій та зауважень на електронну адресу Тальнівської міської ради: talnemr@ukr.net.

Громадські обговорення щодо перейменування об'єктів топоніміки в сільських населених пунктах громади (вул. 1 Травня в с. Гуляйка; вул. Першого Травня в с. Зеленьків; вул. Першотравнева в с. Кобринова Гребля; вул. Першотравнева в с. Майданецьке; пров. Першотравневий, вул. Першотравнева в в с. Мошурів; вул. Першотравнева в с. Папужинці; вул. Першотравнева в                             с. Тальянки) проводиться у формі публічних громадських обговорень. Про дату та час проведення обговорень буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора