A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

     Безкоштовна допомога для заявників та грантоотримувачів.

Дата: 14.11.2023 11:42
Кількість переглядів: 27

    Українці – надзвичайні люди. Навіть у часи невизначеності вони наважуються відкриватиФото без опису власну справу та заробляти тим, що вміють робити. Наприклад – вирощувати квіти та овочі-фрукти, відкривати сервіси з ремонту авто, ательє з пошиття одягу, ветлікарні, крамниці, кондитерські, кав'ярні. Бажаючих започаткувати власну справу з кожним днем стає все більше, але не всі знають, куди можна звернутись по допомогу, зокрема й після отримання гранту.

          Задля успішного подолання заявниками усіх негараздів на шляху створення або розвитку бізнесу Державна служба зайнятості постійно розміщує потрібну грантоотримувачам актуальну інформацію на всіх комунікаційних каналах служби. Отже, люди, які вирішили долучитися до грантової програми «Власна справа» наразі можуть:

1. Звернутись до найближчого центру зайнятості (Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості);

2.  Відвідати семінар або отримати консультацію. Графік заходів, який оновлюється в онлайн режимі, можна переглянути тут

3. Отримати допомогу в складанні бізнес-плану або з юридичних питань у НДІ правового забезпечення інноваційного розвитку НАПрН України:  +38 (057) 700-06-63,  ndipzir@gmail.com;

4. Зареєструватись онлайн для участі у вебінарах та індивідуальних консультаціях, які здійснюються в рамках проєкту  «Надання житлових рішень, підтримка мікробізнесу та відродження громад в Україні», що реалізовується Українською Радою бізнесу разом з відокремленим підрозділом Help - Hilfe zur Selbsthilfe в Україні за фінансової підтримки ADH. Вебінари проводяться щовівторка та щоп'ятниці о 20:00. Під час навчання та консультацій розглядаються теми:

  • Переваги та недоліки діяльності у статусі ФОП.

  • Реєстрація ФОП. Покроковий алгоритм.

  • Вибір КВЕД та адреси реєстрації. На що це впливає.

  • Вибір системи оподаткування.

  • Спрощена система. Основні показники, обмеження, переваги.

  • Порядок звітності та сплати податків.

  • ЕЦП - коли потрібен, як отримати.

  • Застосування РРО для ФОП. Хто може працювати без РРО/ПРРО. Основні вимоги до здійснення розрахункових операцій.

  • Реєстрація ПРРО. Необхідні умови.

  • Відкриття рахунку в банку. Порядок та особливості.

 Учасники вебінарів отримають покроковий алгоритм дій та відповіді на всі запитання. Учасники бойових дій, особи з інвалідінстю внаслідок війни та їх подружжя, які хочуть створити або розвинути власну справу також можуть отримати допомогу і консультацію у наших партнерів.  

         У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора