A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

17 листопада Міжнародний день студентів!  

Дата: 17.11.2023 12:51
Кількість переглядів: 45

17 листопада студенти всього світу відзначають своє свято. Ця дата була започаткованаФото без опису ще у 1946 році під час Всесвітнього конгресу студентів, що відбувся в Празі, в пам’ять про розправу над чеськими студентами-патріотами. В знак солідарності зі студентами, які боролись за свободу і демократію в своїй державі, саме 17 листопада весь світ почав відзначати як Міжнародний день студента. 

Дорогі юнаки та дівчата!

   Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента. Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру вам, сил, натхнення, віри в краще майбутнє і хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього Тальнівської громади та всієї України!

  Сподіваємось, що ви цілком виправдаєте наші надії та станете гідною зміною своїм батькам. І якої б професії ви не навчались,  переконані: незабаром ваш досвід і професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

   Бажаємо вам любові, радості, щастя та миру. Нехай здійснюються всі ваші найзаповітніші мрії! Успіхів вам у всіх справах та починаннях, віри у себе та впевненості в завтрашньому дні!

   З найкращими побажаннями міський голова Василь Сідько,

депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора