A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Моє село, для мене ти єдине, Для мене найдорожче у житті: Тут мамина солодка пісня лине, Дитинства добрі спогади святі.

Дата: 18.11.2023 09:04
Кількість переглядів: 31

 

                        Вони такі схожі і неповторні наші села. Село, де народилися ми,Фото без опису наші батьки та діди. Це частинка найріднішої для нас землі, яку ми пам’ятатимемо все життя, куди б доля не закинула. 

   Свою неповторну біографію має Веселий Кут- квітуче і мальовниче село на Тальнівщині. Воно зачаровує красою і неповторністю природи, чистим повітрям та неймовірним затишком. Гарні, щирі, талановиті та доброзичливі люди створюють його неперевершений образ та розповідають, що життя в селі вчить увазі щоранку виходити у двір  і дивуватися тому, якого кольору сьогодні світанок, або якої форми хмарини, скільки яблук впало з гілок, скільки листя облетіло, які птахи сідають на твій паркан, і, чи добре видно зірки…

Сьогодні День народження села Веселий Кут. Це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто тут живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

Змінюються часи, змінюється і село. Тож, бажаємо, щоб завжди линула слава про Веселий Кут, щоб зростали діти та молодь, спокійно і захищено почувалися  люди похилого віку.

Нехай це свято принесе вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду!

Нехай у кожній домівці панує піднесений настрій, а кожного мешканця береже Господь!

З повагою та шаною міський голова Василь Сідько,

депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора