A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

19 листопада -день працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2023 09:00
Кількість переглядів: 61

День працівників сільського господарства – професійне свято як працівників сільськогоФото без опису господарства, так і працівників підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Свято встановлено згідно з Указом Президента України від 7 жовтня 1993 року. Відзначається щорічно у третю неділю листопада. Цього року це – 19листопада. 

Шановні працівники сільського господарства Тальнівської громади!

  У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати  тим, для кого праця на землі була і є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу.     
  Господарників сіл не дарма називають годувальниками країни, адже з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави. 

   Сьогодні, в непростий та вирішальний час, коли наша країна виборює своє майбутнє, ви, наші невтомні трудівники, продовжуєте працювати, сіяти хліб, піклуватися про продовольчу безпеку країни.

Низький уклін  і шана за вашу самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю.

Хай під мирним небом України щедро родять ниви,  у родинах панує достаток і благополуччя, а у серці кожного-щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!
 Нехай обходять стороною природні стихії, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання, не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою! 

Нехай і надалі тальнівська земля щедро колоситься пшеницею, засівається добром, береже і шанує свій найбільший скарб  людину-трудівника.
 Зі святом вас!

З повагою і шаною міський голова Василь Сідько,

депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора