A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Злагоджена робота приносить позитивний результат

Дата: 27.11.2023 11:12
Кількість переглядів: 83

    24 листопада, з робочим візитом начальник Тальнівського управління ЗвенигородськоїФото без опису філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Савченко разом з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Тетяною Чубань відвідали підприємство з виготовлення паливних пелетів, яке нещодавно запрацювало на Тальнівщині.

 

      Керівник підприємства Крошка Віктор Олександрович розповів про діяльність підприємства, перспективи виробництва, показав процес переробки відходів деревини у паливні гранули. «Сировиною для пелет є відходи рослинного походження. У складі пелет немає жодних хімічних сполук, паливо - екологічно чисте. Окрім того, пелети добре зберігаються, відповідно, й не втрачають здатність горіти», - зазначив Віктор Олександрович.

      У свою чергу, з метою налагодження подальшої співпраці з підприємством, начальник управління розповіла про послуги служби зайнятості роботодавцям, насамперед - надання допомоги щодо укомплектування підприємств персоналом з числа безробітних та шляхом рекрутингу. Світлана Савченко ознайомила керівника з активними програмами зайнятості, якими підприємство може скористатися. Детально  зупинилася на можливості отримання компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних громадян різних категорій та отримання мікрогранту від держави на розвиток існуючого бізнесу.  Тетяна Чубань запропонувала керівнику підприємства налагодити ефективну роботу в плані проведення міні-ярмарків вакансій, що зазвичай має плідні результати.

        У ході ділової зустрічі обговорили шляхи та можливості партнерства для розвитку людського капіталу на ринку праці Тальнівської громади та узгодили напрями спільної діяльності. 

 

       Якщо у Вас виникають питання, що стосуються зайнятості, звертайтесь до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1., тел. (093)481-88-51

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора