A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська міська територіальна громада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах на території Тальнівської  міської  територіальної громади.

Дата: 30.11.2023 11:08
Кількість переглядів: 52

Конкурс проводиться відповідно до ст. ст. 7, 43- 46 Закону України «Про автомобільнийФото без опису транспорт», постанови  КМУ від 03.12.2008  № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами та доповненнями) та рішення Виконавчого комітету Тальнівської міської ради від 16.11.2023 №364 «Про проведення конкурсу на визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Тальнівської міської  територіальної громади», в якому затверджені:

- об’єкти конкурсу - маршрути автобусного сполучення;

- умови проведення конкурсу;

- персональний склад конкурсного комітету;

- кошторис витрат на організацію та проведення конкурсу.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "№ 1", який містить документи для участі в конкурсі,  відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "№ 2",  який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт  конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі становить не менш як 10 робочих днів до дати проведення конкурсу.

Документи для участі у конкурсі приймаються Виконавчим комітетом Тальнівської міської ради : м. Тальне, вул. Соборна, 28 (кабінет № 219).

Кінцевий строк прийняття документів 12 грудня 2023 року до 17 год. 00 хв.

Засідання конкурсного комітету з питань визначення переможців конкурсу відбудеться 22 грудня 2023 року о 12 год. 00 хв. за адресою: 20401, м. Тальне, вул. Соборна, 28 (зал.засідань).

Зразок заяви на участь у конкурсі можна одержати за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28  (кабінет № 219).Розмір плати за участь у конкурсі становить 1080,00 (Одна тисяча вісімдесят грн.00 коп.) за один об'єкт конкурсу (один автобусний маршрут).

Плата за участь у конкурсі вноситься перевізником-претендентом на рахунок організатора у розмірі, встановленому організатором для об'єкта конкурсу, і використовується на покриття витрат на підготовку та проведення конкурсу.

Телефон для довідки з питань проведення курсів : 3-15-25.

 

Умови проведення конкурсу на визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Тальнівської міської територіальної громади 

1.Загальні положення

1.1. Умови проведення конкурсу на визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Тальнівської міської територіальної громади (далі – Умови), розроблені відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення  пасажирів на автобусному маршруті загального користування» від 03.12.2008 № 1081 (із змінами та доповненнями) (далі -Постанова), інших нормативно-правових актів України.

1.2. Організатором проведення конкурсу на визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Тальнівської міської територіальної громади (далі – Конкурс) є виконавчий комітет Тальнівської міської ради (далі – Організатор).

1.3. Метою визначення автомобільного перевізника на конкурсних засадах є необхідність якісного покращення роботи автомобільних перевізників, які надають послуги з перевезення пасажирів на території Тальнівської міської територіальної громади, оновлення парку автобусів на маршрутах, створення єдиної системи громадського транспорту Тальнівської міської територіальної громади, забезпечення ефективного контролю за роботою автомобільних перевізників, виконання державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

1.4. Умови проведення Конкурсу є обов’язковими для конкурсного комітету та його учасників.

1.5. Об'єктом Конкурсу є маршрути приміського автобусного сполучення:

          № 14. « м. Тальне-с. Гордашівка»;

  № 15. «м. Тальне-с-ще Левада-с. Білашки -с.Тальянки»  

 

2. Обов’язкові та додаткові вимоги до пасажирських перевізників

2.1. Перевезення пасажирів у звичайному режимі руху працюють автобуси, які відповідають вимогам стандарту ДСТУ UN/ECE R 36-03-2002,  класу М2.

Технічні показники відповідно ДСТУ ЕСЕ R 36-03-2002 року, ДСТУ 3649, ДСТУ 2543.

Екологічні показники відповідно ДСТУ 4277:2004 року.

Перевізники різних форм власності, які працюють на приміській маршрутній мережі Тальнівської міської територіальної громади для забезпечення належної організації перевезень пасажирів та високої культури їх обслуговування зобов’язані:

виконувати перевезення пасажирів за затвердженими замовником графіками руху, забезпечувати роботу рухомого складу за визначеним розкладом руху з відповідною організацією диспетчерського управління, передбачати роботу на маршрутах транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, видавати пасажиру квитки. 

2.2. Умови перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах, що повинні виконувати автомобільні перевізники, визначені на відповідному об’єкті конкурсу:

 виконання вимог законодавчих і нормативно-правових актів України у сфері перевезення пасажирів;

  забезпечення якісного і безпечного руху на маршруті ;

  захист прав споживачів під час транспортного обслуговування їх;

забезпечення надійності, комфортності та безпеки  транспортних засобів, що працюватимуть на маршруті;

             надання соціально значущих послуг автомобільного транспорту - перевезення пільгових категорій громадян:

- без надання компенсації з бюджету − згідно конкурсних пропозицій перевізників;

- з наданням компенсації з бюджету – в обсягах, визначених договором між перевізником і відділом з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради;

            перевезення пасажирів за тарифами, встановленими згідно з чинним законодавством; 

наявність у персоналу відповідних знань та кваліфікації стосовно порядку надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом;

забезпечення утримання в належному технічному й санітарному стані рухомого складу та зберігання транспортних засобів згідно з вимогами законодавства, здійснення контролю за технічним станом транспортних засобів перед виїздом на маршрут, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, забезпечення медичного контролю за станом здоров’я  водіїв;

використання для перевезення пасажирів автобусів, двигуни яких відповідають чинним державним стандартам з екологічної безпеки;

забезпечення інформування пасажирів про рух автобусів;

             розміщення інформаційних табличок з розкладом руху автобусів на всіх зупинках міста та сіл Тальнівської міської територіальної громади;

забезпечення регулярності руху, виконання затверджених графіків руху не менше 95%, ведення обліку виконаних рейсів;

забезпечення оновлення рухомого складу; створення конкурентного середовища;

наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу; використання на міських маршрутах загального користування автобусів, які є власністю, спів власністю перевізника або взяті в лізинг.

Перевага на Конкурсі буде віддаватися тим суб'єктам господарювання, у наявності яких є спеціально обладнаний транспорт для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

2.3. У Конкурсі можуть брати участь претенденти, які мають ліцензію на право надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, на законних підставах використовують у достатній кількості транспорті засоби відповідного класу та відповідають вимогам статті 34 Закону України "Про автомобільний транспорт".

2.4. Забороняється використання перевізниками автобусів, переобладнаних з вантажних транспортних засобів.

2.5. Водії, які залучаються до перевезень пасажирів, повинні мати у посвідченні відкриту категорію «Д», або «ДЕ», бути застрахованими згідно з чинним законодавством.         

2.6. Пільгові перевезення пасажирів, які відповідно до законодавства користуються такими правами, забезпечують автомобільні перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

3. Порядок проведення Конкурсу

  1. Для проведення Конкурсу Організатор утворює конкурсний комітет.

  2. Персональний склад конкурсного комітету затверджується Організатором, який призначає голову, його заступника та секретаря.

  3. Секретар конкурсного комітету призначається організатором з числа представників організатора і включається до складу конкурсного комітету без права голосу.

  4. Організатор, не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку Конкурсу, публікує в засобах масової інформації та розміщує на своєму сайті оголошення про Конкурс, яке повинне містити таку інформацію:

- найменування організатора та робочого органу;

- порядковий номер та основні характеристики кожного об'єкта Конкурсу:

  номер маршруту;  найменування кінцевих зупинок;

 кількість оборотних рейсів або кількість автобусів для забезпечення перевезень;

- умови конкурсу;

- порядок одержання необхідної інформації про об'єкт Конкурсу;

- кінцевий строк прийняття документів для участі в Конкурсі;

- найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі;

- місце та дата одержання бланків документів для участі в конкурсі;

- місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету;

- розмір плати за участь у Конкурсі;

- телефон для довідок (електронна адреса або адреса веб-сайту) з питань проведення конкурсу.

  1. Претенденти на перевезення пасажирів можуть брати участь у Конкурсі по одному або декількох об’єктах конкурсу.

  2. Для участі у Конкурсі перевізник-претендент подає окремо щодо кожного об’єкта Конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону України “Про автомобільний транспорт”, за формою згідно з додатками 1—4 Умов.

  3. У разі продовження строку дії договору (дозволу) з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування автомобільний перевізник не пізніше, ніж за 90 календарних днів до закінчення строку дії договору (дозволу) подає Організатору перевезень заяву.

  4. У разі пропуску автомобільним перевізником зазначеного строку визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування здійснюється за результатами Конкурсу.

  5. Перевірку поданих документів на відповідність обов’язковим і додатковим (за наявності) умовам Конкурсу та наявності усіх документів, передбачених цим Порядком, проводить організатор перевезень.

  6. Документи, подані перевізником-претендентом для участі в Конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

  7. Документи для участі в Конкурсі подаються перевізником - претендентом у двох закритих конвертах. Конверт з позначкою № 1, який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття. Конверт з позначкою № 2, який містить документи з інформацією про те, на який об‘єкт Конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання  конкурсного комітету..

  8. Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку.

  9. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх надання, не розкриваються і повертаються учасникам Конкурсу без реєстрації.

Плата за участь в Конкурсі становить 1080,00 (Одна тисяча вісімдесят грн. 00 коп.) за кожен лот за якими проводиться Конкурс і сплачується на рахунок організатора.

  1. Перевізник-претендент, який бере участь у кількох лотах Конкурсу, вносить плату за участь у кожному лоту Конкурсу окремо.

  2. Організатор перевезень приймає рішення про недопущення до участі в Конкурсі перевізника-претендента, який:

3.15.1. подав до участі в конкурсі неналежним чином оформлені документи чи не в повному обсязі, а також такі, що містять недостовірну інформацію;

3.15.2. визнаний банкрутом або щодо якого порушено провадження у справі про банкрутство (за винятком того, стосовно якого проводиться процедура санації), або який перебуває у стадії ліквідації;

3.15.3. не відповідає вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт»;

3.15.4. не має достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов'язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів (дозволів). Достатня кількість транспортних засобів визначається як кількість автобусів, необхідних для виконання перевезень, та кількість резервних транспортних засобів, яка становить 10 відсотків необхідної кількості автобусів для виконання перевезень;

3.15.5. має несплачені штрафні санкції, накладені Укртрансбезпекою, або водії якого мають несплачені штрафи, накладені відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неоскаржені у судовому порядку (що були накладені не пізніше, ніж за 20 днів до дати проведення конкурсу);

3.15.6. подав Конкурсну пропозицію, що не відповідає обов'язковим та додатковим умовам конкурсу, крім випадків, передбачених частиною третьою статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт».

  1. Якщо перевізником-претендентом на один чи кілька об’єктів Конкурсу є тільки один автомобільний перевізник, він визнається переможцем у разі його відповідності вимогам статей 45 і 46 Закону України «Про автомобільний транспорт».

  2. У разі коли на один з об’єктів Конкурсу претендує два або більше перевізники-претенденти, конкурсний комітет визначає переможця з використанням бальної системи оцінки (додаток 5 Умов) пропозицій перевізників-претендентів та подає пропозиції організатору перевезень.

  3. Сумарна кількість балів, одержаних кожним перевізником-претендентом є підставою для подання пропозицій організатору перевезень для визначення переможця Конкурсу.

  4. Організатор перевезень визнає переможцем Конкурсу того перевізника-претендента, який за результатами розгляду набрав найбільшу кількість балів відповідно до системи оцінки пропозицій перевізників-претендентів, підготовлених конкурсним комітетом.

  5. Організатор перевезень визнає перевізником-претендентом на Конкурсі, який посів друге місце, того перевізника-претендента, який за результатами розгляду набрав найбільшу кількість балів відповідно до системи оцінки пропозицій перевізників-претендентів, підготовлених конкурсним комітетом, без урахування показника переможця Конкурсу.

  6. У разі коли перевізники-претенденти під час участі у Конкурсі з перевезення пасажирів набрали однакову кількість балів, переможець Конкурсу визначається шляхом голосування.

  7. Перевізника-претендента, визнаного переможцем Конкурсу може бути визнано таким, лише у разі, коли набрана ним за окремим об’єктом Конкурсу кількість балів вища, ніж нуль.

  8. Рішення про результати Конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менш як половини його складу, в тому числі голови конкурсного комітету або його заступника, простою більшістю голосів.

  9. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого.

  10. Рішення про результати Конкурсу оформляється протоколом, який підписується головуючим, секретарем та присутніми членами конкурсного комітету і подається організатору перевезень протягом п’яти робочих днів.

  11. Під час проведення засідання конкурсного комітету здійснюється аудіозапис. Аудіоматеріали та протоколи засідань зберігаються в організатора протягом десяти років.

  12. Організатор перевезень протягом десяти робочих днів від дати надходження протоколу конкурсного комітету опрацьовує матеріали проведеного Конкурсу з перевезення пасажирів та у разі відсутності зауважень до Порядку проведення Конкурсу приймає рішення окремо за кожним об’єктом щодо переможця чи переможців Конкурсу, а також того, хто зайняв друге місце.

  13. За наявності підстав вважати рішення конкурсного комітету про результати конкурсу такими, що прийняті з порушенням законодавства, приймається обґрунтоване рішення із зазначенням змісту порушень про скасування рішення конкурсного комітету щодо результатів Конкурсу або скасування свого рішення як за окремими об’єктами Конкурсу, так і в цілому всього конкурсу.

  14. У разі письмової відмови перевізника-претендента, який став переможцем Конкурсу, від укладення з організатором договору такий договір укладається з перевізником-претендентом, який посів друге місце. У разі відсутності перевізника-претендента, який посів друге місце, маршрут включається до об'єкта іншого конкурсу.

  15. Договір з переможцем Конкурсу укладається терміном не більше як на п’ять років (якщо інше не передбачено Умовами Конкурсу).

  16. Строк дії договору продовжується один раз на п’ять років за рішенням Організатора перевезень за наявності заяви автомобільного перевізникапереможця попереднього Конкурсу, в якій, зокрема, зазначається інформація про підтверджене інвестування коштів на придбання більш нових та/або комфортабельних автобусів стосовно тих, які використовувались автомобільним перевізником на об’єкті Конкурсу, наявності вмотивованих підстав вважати зазначеного автомобільного перевізника таким, що здійснював перевезення за цим маршрутом протягом попереднього періоду без порушення умов укладеного попереднього договору.

  17. Договір може бути достроково розірвано (анульовано) Організатором перевезень в частині відносин щодо обслуговування усього (усіх) маршруту (маршрутів) та/або виконання окремих рейсів з підстав, визначених законодавством.

  18. Скарги за результатами Конкурсу можуть подаватися протягом 10 днів з дати його проведення та розглядатися Організатором протягом 30 днів з дня надходження скарги від перевізника-претендента. Неврегульовані Організатором спори розв'язуються в установленому порядку. Скарги, що надійшли з порушенням установленого строку, не розглядаються.

  19. Надання інформації про об’єкт Конкурсу, видача документів для участі в конкурсі проводиться відділом житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, інфраструктури, комунальної власності і містобудування апарату виконавчого комітету Тальнівської міської ради  

  20. Органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування не  менш як за дев'ять днів до дня проведення Конкурсу забезпечують інформування відповідних підрозділів Національної поліції про перевізників-претендентів, які подали документи на конкурс.

  21. Якщо Конкурс не відбувся або переможця не було визначено, претендентам повертають плату за участь у Конкурсі, а витрати на підготовку конкурсу відносять на рахунок органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

3.40. Інформація про будь-яку зміну умов Конкурсу повинна бути доведена до відома всіх перевізників-претендентів не менш як за 20 днів до дати проведення конкурсу шляхом опублікування у засобах масової інформації, в яких було розміщено оголошення про Конкурс.

3.41. Достовірність інформації, викладеної у заяві та документах, перевіряється Організатором не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу.

3.42. Під час приймання документів Організатор повинен створити умови для одержання перевізником-претендентом детальної інформації про характеристики об'єкта Конкурсу.

3.43. Подані на Конкурс документи реєструються конкурсним комітетом у журналі обліку. Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються автомобільному перевізникові з повідомленням про спосіб повернення коштів, внесених за участь у Конкурсі.  

4. Фінансування проведення Конкурсу та розгляд спорів

4.1. Фінансування проведення конкурсів здійснюється Організатором за рахунок коштів, внесених перевізниками-претендентами як плата за участь у Конкурсі, а також за рахунок власних коштів.

4.2. Розмір плати за участь у Конкурсі встановлюється організатором на підставі кошторису витрат і не може перевищувати 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на дату подання заяви про участь у конкурсі.

Кошторис може розроблятися окремо за видами об'єктів Конкурсу 
 з урахуванням таких характеристик:

кількість рейсів (маршрутів) в одному об'єкті Конкурсу;

наявність в  об'єкті  Конкурсу  нових  та/або  діючих  рейсів (маршрутів).            4.3. Кошторис витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням Конкурсу, включає витрати з: 

підготовки пропозицій щодо об'єктів та умов конкурсу;

розміщення інформації про об'єкти та умови конкурсу в засобах масової інформації;

організації приймання документів;

перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації;

аналізу та оцінки відповідності пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу;

підготовки інформаційних матеріалів для членів конкурсного комітету;

доведення результатів конкурсу до відома перевізників-претендентів;

подання перевізникам-претендентам інформації про участь у конкурсі;

технічного забезпечення конкурсу, оренди або утримання приміщень для його проведення;

Кошторис затверджує Організатор.    

4.4. Затверджений Організатором кошторис є підставою для визначення суми, яку сплачує перевізник-претендент за участь у конкурсі. У разі коли сума одержаних від перевізників-претендентів коштів за участь у конкурсі менша ніж сума, передбачена кошторисом, різницю оплачує Організатор.

4.5. Плата за участь у Конкурсі вноситься перевізником-претендентом на рахунок організатора у  розмірі,  встановленому  організатором для відповідного об'єкта Конкурсу.

4.6. Кошти, сплачені за участь у Конкурсі, повертаються повністю у разі, коли Конкурс не відбувся або переможця не було визначено з вини організатора, а також перевізникам-претендентам, які подали достовірну інформацію, у разі настання обставин, коли організатор має право прийняти рішення про відмову у введенні в дію рішення (чи його окремої частини) конкурсного комітету за окремими об’єктами Конкурсу:

- у разі надходження від органів виконавчої влади письмової інформації, що підтверджує факт подання перевізником-претендентом, який за результатами Конкурсу визнаний переможцем конкурсу, недостовірної інформації;

- у разі надходження від органів виконавчої влади письмової інформації, що підтверджує факт подання перевізником-претендентом, який за результатами Конкурсу визнаний таким, що зайняв друге місце, недостовірної інформації.

4.7. Перевізникам-претендентам, які не стали переможцями Конкурсу або не допущені до участі у конкурсі, плата за участь у Конкурсі не повертається і використовується на покриття витрат, пов'язаних з підготовкою, проведенням Конкурсу.

4.8. У разі коли перевізник-претендент до початку проведення Конкурсу офіційно відмовився від участі у Конкурсі, йому повертається частина суми, сплаченої за участь у конкурсі:

за умови відкликання заяви до завершення приймання документів - 80 відсотків плати;

за умови відкликання заяви після завершення приймання документів, але до проведення конкурсу - 60 відсотків.

4.9. Інформація, що міститься в документах, поданих перевізниками-претендентами для участі в Конкурсі, повинна бути достовірною за станом на момент подання документів для участі в Конкурсі.

5. Заключні положення

5.1. Організатор не пізніше  ніж  через 30 днів з моменту набрання чинності  рішенням  конкурсного комітету укладає з переможцем Конкурсу договір згідно з обов'язковими умовами визначеного конкурсу та додатковими умовами обслуговування маршруту,  наданими перевізником-претендентом.

   У разі письмової відмови перевізника-претендента, який став переможцем Конкурсу, від укладення з організатором договору, договір укладається з перевізником-претендентом, який посів друге місце.

   У разі відсутності перевізника-претендента який посів друге місце, рейс (маршрут) включається до об'єкта іншого Конкурсу.

     У договорі визначаються умови перевезень на рейсі (рейсах) та/або маршруті  (маршрутах) відповідно до визначеного об'єкта конкурсу. Якщо перевізник - претендент, брав участь і визнаний переможцем у кількох Конкурсах, договір укладається на кожний об'єкт конкурсу окремо. 

Строк дії договору, який укладається за результатами Конкурсу, становить від трьох до п'яти років.

Дія договору не може бути достроково зупинена в частині відносин щодо обслуговування окремих маршрутів та/або виконання окремих рейсів, а тільки на весь об'єкт Конкурсу.

Строк дії договору не може бути продовжено, а рейси (маршрути) включаються до об'єкта іншого конкурсу.

      Організатор повинен провести Конкурс не пізніше ніж за два місяці до моменту закінчення строку дії договору (дозволу).

     У такому разі дія договору, укладеного за результатами Конкурсу починається після закінчення строку дії чинних документів на перевезення.

5.2. Організатор має право:

     5.2.1. Прийняти рішення про відмову у введенні в дію рішення  (чи  його  окремої  частини) конкурсного комітету за окремими об'єктами Конкурсу:

- у разі надходження від  органів  виконавчої  влади  письмової інформації, що підтверджує факт подання перевізником-претендентом, який  за  результатами  Конкурсу  визнаний  переможцем   Конкурсу, недостовірної інформації;

- у разі  надходження  від  органів  виконавчої влади письмової інформації, що підтверджує факт подання перевізником-претендентом, який  за  результатами  Конкурсу  визнаний таким,  що зайняв друге місце, недостовірної інформації;

     5.2.2. Провести  Конкурс  до  моменту   закінчення   строку   дії відповідного договору, однак не раніше ніж за три місяці до настання такого моменту.  У такому разі дія договору, укладеного за результатами Конкурсу починається після закінчення строку дії чинних документів на перевезення

     5.2.3. Достроково  розірвати  договір   з автомобільним перевізником у разі:

 - порушення ним  умов  договору. У такому разі для роботи на маршруті призначається автомобільний перевізник, який за результатами Конкурсу визнаний таким, що зайняв друге місце, на строк до закінчення дії договору, який  було  розірвано, а в разі його відмови чи відсутності призначати до проведення Конкурсу іншого автомобільного перевізника один раз  на строк не більш як три місяці;

- надходження від    органів    виконавчої    влади   письмової інформації що  підтверджує  факт   подання   ним   недостовірної інформації;     порушення ним  умов  договору  під  час  виконання перевезень  на  маршруті  як  перевізникаякий  за  результатами Конкурсу визнаний таким, що зайняв друге місце;

     5.2.4. Укласти    договір   з   автомобільним перевізникомякий за результатами Конкурсу  визнаний  таким,  що зайняв друге місце, у разі:   настання обставинщо передбачені абзацом третім підпункту 3 цього пункту на строк дії договору, який було розірвано;

     відмови перевізника-претендента який визнаний   переможцем Конкурсу, від укладення договору;

     5.2.5. У випадкахпередбачених    Законом   України   "Про автомобільний транспорт",  укласти  договір  з  автомобільним  перевізником  (який  працює  на  цьому напрямку) один раз на строк до трьох місяців, після чого виставити об'єкт на конкурс;

     5.2.6. У разі  зупинення  судом  рішення  конкурсного  комітету призначити  тимчасово  на  строк  дії  відповідної   ухвали   суду автомобільного перевізника для виконання перевезеньпередбачених об'єктом конкурсу.

Контроль за виконанням умов договору здійснює Організатор та інші органи виконавчої влади згідно з компетенцією, за наявності відповідного звернення або доручення організатора.

Персональний склад

конкурсного комітету для проведення конкурсу на визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування

на території Тальнівської міської територіальної громади

 

Василь СІДЬКО

- міський голова, голова комітету;

Олександр МАРИНЧЕНКО

-заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступник голови комітету;

Тетяна КАРАЧУН

-начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, інфраструктури, комунальної власності і містобудування апарату виконавчого комітету Тальнівської міської ради, секретар комітету; 

 

Сергій ПОЛЯРУШ

тарший державний інспектор відділу державного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної служби України з безпеки на транспорті (за згодою); 

 Владислав ЧАБАНЮК

-директор громадської організації «Замкова Вежа» (за згодою);

 

Віктор КРОШКА

-керівник громадської організації «Організація ветеранів Тальнівської міської територіальної  громади» (за згодою)

Володимир БЕГЕБА

тарший лейтенант поліції, інспектор відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Черкаській області ДПП (за згодою);

Юрій МОГИЛЬНИЙ

Адміністратор Територіального сервісного центру МВС №7143 (за згодою);

Василь ДАНИЛЮК

-директор громадської організації «Тальнівська спілка ветеранів АТО/ООС» (за згодою)

Анатолій КОВАЛЬОВ

-керівник громадської організації «Зелений Світ»(за згодою)

Олена БАБІЙ

-керівник громадської організації «Спілка Підприємців Тальнівщини»( за згодою)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора