A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановна Тальнівська громадо!

Дата: 05.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 29

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера –Фото без опису свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходять своє власне. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме їх активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

І дуже приємно, що сьогодні лунають не лише вітання в адресу цих неймовірних людей, а й слова подяки та визнання їхньої праці.

Тож, шановні волонтери!

В цей день бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у такій нелегкій, благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дій інших,  нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та снаги, надихає на нові звершення на благо нашої громади та всієї України!

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю.

Нехай ваша доброта повернеться  сторицею!

З вірою у нашу спільну Перемогу–

міський голова Василь Сідько, депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора