Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Жителька села Легедзине Катерина Якимівна Красвітня відзначила 100-річний ювілей 

Дата: 08.12.2023 15:31
Кількість переглядів: 37

Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного-  свояФото без опису історія, свої секрети довголіття.

Люди такого поважного  віку є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

В святковий день іменинниця зустрічала гостей - сусідів, колег, друзів та хороших знайомих, які знають та шанують цю прекрасну жінку, від щирого серця дарували їй найкращі вітання та щирі побажання.

Доля  Катерини Якимівни – непроста, як і той історичний період, що вона прожила. Жінка побачила на своєму віку  щастя і радість, любов і дружбу. Пережила Другу світову війну та післявоєнний голод, народила та виховала доньку, дочекалась  онучку та правнука.

Більше 50 років трудової діяльності Катерини Якимівни пройшли у місцевому господарстві, де завоювала авторитет серед колег та керівництва, які пам’ятають її як відповідального, товариського та завзятого працівника. 

Попри свій поважний вік, Катерина Якимівна цікавиться подіями в Україні та світі,  на все має власну думку. Її по праву можна назвати живою легендою.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження іменинниця  приймала вітання від міського  голови Василя Сідька, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету Тальнівської міської ради та жителів всієї громади. 

Також ювілярку привітали староста міської ради Тетяна

Гудзенко та адміністратор населеного пункту Максим Федоров. 

Побажали міцного здоров'я, родинного затишку і мирного неба. Вручили коровай, квіти і подарунки.

 

Сто років для світу – це маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність.

Роки радісні і тяжкі, святкові і буденні, насичені подіями та непередбачуваними змінами. Гордяться довгожителькою у селі, шанують її мудрість і життєву витримку.

Всі ми пишаємося тим, що Катерина Якимівна Красвітня   є частинкою нашої громади!

То ж у цей особливий день бажаємо  чудовій людині багато щасливих миттєвостей у житті, міцного здоров'я, невичерпної радості від спілкування з рідними та друзями.

Многая, многая  літа!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора