Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

«Святий Миколай, ти до нас завітай»

Дата: 12.12.2023 10:27
Кількість переглядів: 43

 День Святого Миколая – улюблене свято дітвори і навіть дорослих, які тежФото без опису мріють про диво. На свято Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов.

   У п’ятницю 8 грудня, в залі Тальнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1- гімназія»,  відбувся святковий захід до Дня Святого Миколая та новорічних свят для дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, батьки яких загинули, захищаючи Україну.

  З привітаннями до присутніх на заході звернулися  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Юрій Свідерський та начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Лариса Коваль,  які побажали усім присутнім родинного благополуччя, успіхів, наснаги та якнайбільше радісних миттєвостей у житті.

  Створити святкову атмосферу Миколаю Чудотворцю допомагали зразкова фольклорна студія «Веснянка», керівник – Ніна Романченко,  народне аматорське вокальне жіноче Тріо «Дожниця» в складі Лідії Тицькун та Тетяни Вовк.

  Участь в святкуванні взяли й улюблені дитячі персонажі -  Пес Патрон та Зайчик, які подарували всім багато посмішок, радості та неймовірних емоцій.

Разом із ведучою - Людмилою Васільєвою,  діти  шукали лист-послання  до святого Миколая, в якому  було спільне для всіх бажання, щоб скоріше закінчилась війна та настав мир у рідній країні.

Виконанням пісень про Україну - учасників дійства порадували учениці Тальнівського НВК Поддимова Іванна та Оганезян Заїра.

  Діти були не тільки глядачами, а й учасниками свята.  Вони з задоволенням брали участь у розважальних конкурсах, співали пісні, танцювали.

  По закінченню святкового дійства всі дітки отримали солодкі подарунки.

Хоча цьогоріч українці відмовляються від масових заходів в умовах війни, свято Миколая все ж відбулося, адже ніхто не зможе забрати у наших дітей- день зустрічі з мріями та подарунками.

Свято відбулося за ініціативи міського голови Василя Сілька, за організації:

відділу освіти, молоді та спорту ТМР, відділу служби у справах дітей Тальнівської міської ради, відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради,  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників ТМР», агентства «Свято мрій»,  неперевершеної ведучої- Людмили Васільєвої, директора та педагогічних працівників Тальнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1- гімназія».

Особлива подяка воїнам ЗСУ, які стоять на варті нашого спокою.

Спільними зусиллями ми змогли принести радість дітям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора