A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

Дата: 14.12.2023 08:22
Кількість переглядів: 28

           Шановні жителі громади!Фото без опису

    Одну з найбільших у світі техногенних катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ.

Сьогодні, 14 грудня, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків цієї аварії.

Адже ці наслідки мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх є подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.

    Схиляємо голови перед тими, хто не дожив до цього дня, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. Обов’язок кожного з нас – пам’ятати про це й підтримувати тих, до кого у сім’ю прийшла чорнобильська біда.
 

    Шановні ліквідатори! Ви є справжнім прикладом патріотизму, мужності та самовідданості. Від щирого серця бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку, оптимізму, добробуту, щастя, благополуччя, щирої поваги від людей, нехай у ваших домівках панує мир та злагода.
 
 Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.
 

З повагою міський голова Василь Сідько,

депутатський корпус,

виконавчий комітет Тальнівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора