Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

КОЗАКОВ Віктор Володимирович

Дата: 15.12.2023 08:55
Кількість переглядів: 150

КОЗАКОВФото без опису

Віктор Володимирович

Дата, місце народження: 11 квітня 1969 року, с. Здобуток Жовтня Тальнівського району Черкаської області

Звання: старшина першої статті

Посада: військовослужбовець механізованої роти

Дата, місце заг

ибелі: 13 вересня 2022 року, Херсонська область

Місце поховання:  с-ще Здобуток

 

КОЗАКОВ Віктор Володимирович народився 11 квітня 1969 року в                       с. Здобуток Жовтня. Ходив у дитячий садок, потім у школу № 2 у м. Тальному. Після закінчення школи здобув освіту в Тальянківському технікумі. З 1988 по 1991 рік проходив  службу в армії в морфлоті. У 1993 році Віктор одружився, і в молодій сім’ї народились доньки Тетяна та Наталія.

З раннього дитинства батьки вкладали в сина  все своє тепло, привчали до  праці, до дбайливості, наполегливості та хазяйновитості,  привили  почуття патріотизму та любові до людей та рідної держави. Тож Віктор ніколи не сидів без діла. Працював в рідному селі в місцевому колгоспі, потім їздив на заробітки в будівельній бригаді, а перед самою мобілізацією влаштувався в Уманський тепличний комбінат.

Від початку війни не зміг стояти осторонь і 29 квітня 2022 року Віктор Володимирович був прийнятий на військову службу за мобілізацією.

13 вересня 2022 року, під час виконання бойового завдання із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України загинув (вважався таким, що зник безвісти) в Херсонській області мужній воїн, Герой України – старшина першої статті механізованої роти Козаков Віктор Володимирович.

У Віктора Володимировича залишилась любляча дружина Людмила Григорівна,  доньки – Тетяна та Наталія, брат Михайло, та онучка – Єлизавета, яку він так чекав і не зміг побачити.

       Поховали Героя в с. Здобуток.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора