Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося планове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради  

Дата: 15.12.2023 11:53
Кількість переглядів: 49

   30 питань було розглянуто у четвер, 14 грудня, на черговому засіданні виконавчогоФото без опису комітету Тальнівської міської ради.  Серед них –  бюджетні, комунальні, соціальні тощо. Очолив засідання міський голова Василь Сідько.

Члени виконкому вшанували хвилиною мовчання загиблих у війні з російським агресором.

Після того, як присутні затвердили порядок денний зі змінами, приступили до розгляду винесених питань.

Насамперед, проголосували за схвалення внесення змін до рішення «Про бюджет Тальнівської міської територіальної громади на 2024 рік»затвердили план роботи виконавчого комітету міської ради на 2024 рік та підтримали проект рішення про внесення змін до:

- фінансового плану КНП «Тальнівський ЦПМСД» на 2023 рік ;

-рішення виконавчого комітету ТМР «Про затвердження тарифів на платні послуги , що надаються КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня» ТМР.

Також, члени виконавчого комітету обговорили та проголосували за рішення про придбання  товарів та оплату ритуальних послуг у зв'язку з похованням військовослужбовців.

Окрім того, у ході роботи, члени виконкому затвердили:

-  перелік об’єктів та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративні стягнення у вигляді громадських  (оплачувальних суспільно-корисних ) робіт;

-протокол про результати електронного аукціону з оренди нерухомого комунального майна;

-звіти з незалежної оцінки ринкової вартості комунального майна Тальнівської територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

Роботу виконкому продовжили розглядом питання нагородження відзнаками виконавчого комітету ТМР.

За заявами громадян, що виносилися на розгляд членів виконкому, були прийняті рішення про надання дозволу на проведення земляних робіт на санітарну обрізку  та видалення зелених насаджень.

 

Щодо соціальних питань, то тут присутні прийняли рішення стосовно надання дозволів на укладення договорів оренди земельних ділянок  в інтересах малолітніх  та  надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Опісля, виконком своїм рішенням погодив штатний розпис комунальних підприємств ТМР на 2024 рік:

-КП «Тальнівський палацово-парковий комплекс Шувалових» ТМР;

П «Водоканал» ТМР;

-КП «Тальне-Сервіс» ТМР.

Також йшлося: про автоматизацію бухгалтерського обліку у виконавчих органах  та комунальних підприємствах Тальнівської міської ради та про внесення змін до рішення міської ради  «Про бюджет Тальнівської міської територівльної громади  на 2023 рік» зі змінами.

Насамкінець, члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома звіт про роботу КП «Тальне-Сервіс» ТМР за 9 місяців 2023 року.

 Ознайомитися з рішеннями засідання виконавчого комітету можна буде після їх оприлюднення на офіційному сайті громади, відповідно до чинного законодавства.

По завершенні засідання, міський голова Василь Сідько  подякував усім членам виконавчого комітету за активну співпрацю та відповідальне ставлення до своїх обов’язків, побажав в наступному році не збавляти такий темп, та досягати ще кращих результатів.
 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора