A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

СВЯТО МИКОЛАЯ, НОВИЙ РІК, РІЗДВО – ВСІ ВОНИ ВСЕЛЯЮТЬ НАЙМОЛОДШИМ РАДІСТЬ І ВІРУ В ДИВО. ТАЛЬНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПОДБАЛА ПРО ТЕ, АБИ ВИПРАВДАТИ ЦІ ДИТЯЧІ СПОДІВАННЯ.

Дата: 18.12.2023 12:44
Кількість переглядів: 59

 Щороку, напередодні новорічних та різдвяних свят, за підтримки міського голови ВасиляФото без опису Сідька, в Тальнівській міській раді реалізовується благодійне вручення подарунків дітям статусних категорій громади. Не став винятком і цей рік.

Відділом служби у справах дітей ТМР було підтримано організацію щорічної акції «Подаруй дитині свято». Скриньку «Новорічної пошти» з листами -побажаннями від дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, чиї  батьки загинули на війні, розмістили в сесійній залі Тальнівської міської ради. 

Взявши дитячого листа, всі бажаючі змогли виконати чиюсь мрію.

15 грудня, міський голова Василь Сідько спільно з начальником відділу служби у справах дітей Тальнівської міської ради Ніною Кравчук, завітали до родини Поліщуківаби здійснити бажання маленької жительки  Тального Анастасії Поліщук та її старшої сестрички Олександри, тато яких загинув боронячи нашу державу.

Вручивши дітям подарунки та солодощі,  Василь Петрович побажав усій родині  міцного здоров’я та витримки.

  • Попри складні часи маленькі жителі громади мають відчувати нашу турботу, радіти життю, вірити в дива та бути щасливими. А ми мусимо пам’ятати   про воїнів, які захищали та захищають нас і роблять все можливе, щоб українські діти жили під мирним небом. Нехай Святий Миколай надихне всіх на добрі вчинки, здійснить найзаповітніші бажання, подарує Перемогу та мир Україні!», – сказав Василь Сідько.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора