A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

 І знову плаче небо… І знову Тальнівська громада в жалобі… Важка втрата… Біль та порожнеча…Виконуючи обов’язок військової служби, пішов у вічність наш земляк, житель села Кобринове,  49-річний - Павло Олексійович Кукуруза.

Дата: 18.12.2023 13:30
Кількість переглядів: 23

  В понеділок, 18 грудня 2023 року, у селі Кобринове на Тальнівщині,Фото без опису попрощалися із загиблим воїном- Павлом Олексійовичем Кукурузою.

Наш Герой віддав своє життя, захищаючи Україну, українську землю, родину.

Сьогодні, зі згорьованими батьками, дружиною, сином, донькою, онучкою, братами та сестрою сумують рідні, знайомі, його побратими, односельці…

Плаче небо за Героями, які, не зрадивши присяги, ідуть у важкі бої та віддають життя заради спокою кожного з нас.

 

До війська захищати Україну, боєць пішов  в кінці серпня 2022 року. Брав участь в бойових діях під Бахмутом, Вугледаром.

2 грудня 2023 року в районі Куп”янська, що на Харківщині, військовослужбовець Павло Кукуруза отримав тяжке поранення. Лікувався в шпиталі Харкова та центральному шпиталі ЗСУ в Києві.

16 грудня 2023 року,  перестало битись його серце.

Церемонія прощання з Павлом  Олексійовичем Кукурузою відбулась в понеділок, 18 грудня в селі Кобринове біля рідної домівки Захисника. 

Попрощатися з земляком прийшли багато людей. Згорьовані обличчя близьких загиблого, встелена квітами вулиця та живий коридор з місцевих мешканців – так зустрічали Героя, який назавжди повернувся додому.

 Поховали військового на місцевому кладовищі села Гуляйка.

Павло Олексійович Кукуруза народився 5 липня 1974 року в селі Кобринове. Там пройшло його дитинство,  роки юності та все його коротке життя.

Після закінчення 9 класів Кобринівської школи, в 1989 році навчався  в Уманському технікумі механізації, де отримав професію механіка. Далі була служба в армії. Після звільнення в запас, чоловік працював в місцевому господарстві на різних посадах.

Павло Олексійович був доброю, чуйною людиною, гарним господарем, зразковим сином, братом, люблячим чоловіком, батьком, дідусем. 

В Героя залишились: дружина-Лариса Анатоліївна, син-Владислав, донька –Анна, онучка Ярослава, батько–Олексій Васильович, мама- Надія Григорівна, брати-Андрій, Тарас та сестра Люда.

У скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи нашого земляка, Захисника України. Нехай світлий спомин про полеглого воїна Павла Кукурузу назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег, побратимів, односельчан та усіх, хто його знав, любив і поважав.

Горить свіча і пам’яті сльоза

Додолу з неї краплями стікає,

Земля ридає, плачуть небеса –

Героїв Україна проводжає…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора