Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

КП «Водоканал» проводить ремонти мереж холодного водопостачання

Дата: 25.12.2023 10:47
Кількість переглядів: 32

Зокрема, про свою діяльність за тиждень відзвітували представники КП «Водоканал». ЗаФото без опису їх словами, в цей період акцент в роботі робили на ремонтах аварійних ділянок мереж водопостачання.

За тиждень з метою усунення аварійних ситуацій у ряді населених пунктів та житлових будинків працівниками КП «Водоканал» власними силами проводились ремонтно – відновлювальні роботи на магістральних мережах  водопостачання. А саме: замінено обладнання на двох свердловинах у селах Папуженці та Веселий Кут. Замінено 25 метрів водогону у селі Майданець та 80 метрів на Масиві Перемоги. Проводилися планові промивки каналізаційних мереж по місту.

Комплексний підхід у заміні комунікацій дозволяє у майбутньому уникнути втрати води та розривів на упорядкованих територіях. Позитивний результат проносить цілеспрямована робота по заміні аварійних труб. Нехай і не так швидко, як того хотілося б. Але позитивна динаміка, спостерігається. Незважаючи на складний стан в країні, підприємство і надалі продовжує надавати послуги мешканцям Тальнівської громади.

КП «Водаканал» звертається до мешканців з великим проханням не накопичувати борги, а сплачувати за воду вчасно. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора