Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Військові передали чергову подяку міському голові Василю Сідьку

Дата: 25.12.2023 15:02
Кількість переглядів: 33

 Зворушлива зустріч відбулася  в міського голови  Тальнівської громади.Фото без опису

 Василь Сідько зізнався, що  був приємно вражений, коли  на порозі кабінету з’явилися військовослужбовці одного з підрозділів ЗСУ. Вони завітали, аби передати міському голові «Подяку»  від командира їхнього підрозділу за самовідданість, особистий внесок у розвиток волонтерського руху, сприяння захисту державного суверенітету й територіальну цілісності України, активну благодійну діяльність. 

В ході розмови, Василь Петрович зазначив, що ми всі  завдячуємо кожному з військовослужбовців за безпеку, новий день та майбутнє України! Ми завжди чекаємо наших Захисників, завжди раді їх бачити тут, вдома, живими та здоровими!

  • Ця подяка всій нашій громаді, яка спільно, об’єднано допомагає нашим воїнам. Хлопці захищають Україну, захищають всіх нас. Тому допомагати усім їм, підтримувати  – це святий обов’язок кожного, – наголосив міський голова Василь Сідько.

Під час зустрічі також, обмінялися думками про стан справ на фронті і в тилу, про успіхи та проблеми, допомогу й потреби.

Тальнівська міська територіальна громада завжди активно долучається до підтримки Збройних Сил України та намагається скеровувати допомогу багатьом військовим підрозділам, незалежно від регіону їх дислокації, адже кожен із них робить безцінний вклад у збереження територіальної цілісності України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора