Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

На засіданні Ради Оборони ухвалили чергові рішення

Дата: 28.12.2023 10:13
Кількість переглядів: 32

27 грудня у залі засідань Тальнівської міської ради відбулося чергове засідання РадиФото без опису Оборони. Обговорювали питання щодо надання допомоги військовим частинам. Розглянули звернення депутата  міської ради та надходження гуманітарної допомоги до Тальнівської міської територіальної громади. 

Обговоривши порядок денний, члени засідання вирішили:

Для забезпечення  виконання службово-бойових завдань у зоні бойових дій, надати військовим частинам  безоплатну допомогу, а саме   придбання FPV-дронів у кількості 10 шт., професійного дрона з тепловізором DJI MAVIC 3Т  1 шт., ALIENTECH DUO II 2,4 G/5,8 G дводіапазонного підсилювача сигналу, розширювача діапазону антени з аксесуарами для дронів DJI, 3 шт.

 Зокрема, Василь Сідько повідомив, що 08.12.2023 до виконавчого комітету Тальнівської міської ради від Звенигородської районної військової адміністрації надійшла гуманітарна допомога у вигляді борошна вищого гатунку (1 тонна) та першого гатунку (1тонна). Присутні підтримали рішення  передати вищевказане  борошно  у відділ  з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради для потреб внутрішньо переміщених осіб, які прибули з тимчасово окупованої території та районів бойових дій в населені пункти нашої громади та соціально незахищених категорій населення.

По завершенню засідання виконавчим органам  Тальнівської міської ради дали доручення, підготувати відповідні погодження та провести закупівлю необхідного обладнання з подальшою передачею до військових частин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора