Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Проведено чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 28.12.2023 10:17
Кількість переглядів: 30

В Тальнівській міській раді  відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-Фото без описуекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його міський голова Василь Сідько. До участі у засіданні також долучилися заступники міського голови, керівники структурних підрозділів  міської ради, представники галузі освіти та медицини, співробітники правоохоронних органів та інші запрошені.

Під час засідання йшлося про вжиття заходів з метою забезпечення протипожежного захисту закладів, де проживають внутрішньо переміщені особи, студенти Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу, учні Тальнівської санаторної школи, закладів культури державної, комунальної та приватної форми власності, розташованих на території Тальнівської громади.

 

Варто відмітити, що зазначене питання вже розглядалося у поточному році на засіданнях  комісій ТЕБ і НС за результатами яких в черговий раз були поставлені відповідні завдання. Однак як показали огляди готовності, роботи в даному напрямку необхідно продовжити.

Відтак, за результатами розгляду даного питання міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення, спрямовані на вжиття додаткових заходів щодо усунення недоліків.

 

Одним із ключових завдань залишається контроль за станом проведення профілактичних заходів щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах у зимовий період.

Міський голова Василь Сідько зазначив що за організацію спільних рейдів спрямованих на забезпечення безпеки населення на водних об’єктах у зимовий період, зокрема під час перебування на кризі, контроль покладено - на Звенигородське районне управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області та сектор цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

 

На завершення присутні заслухали інформацію про створення постійно діючої комісії для проведення комісійних обстежень закладів (установ, приміщень, будівель) Тальнівської міської територіальної громади щодо дотримання техногенної та пожежної безпеки.

З урахуванням доповідей та за результатами обговорення, були надані відповідні доручення щодо виконання протокольного рішення місцевої комісії з питань ТЕБ та НС.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора