Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Жителька села Вишнопіль відзначила 95-річний ювілей

Дата: 28.12.2023 11:49
Кількість переглядів: 33

  Життя - це мить, і водночас ціла вічність дарована Богом.Фото без опису

Саме так про свій життєвий шлях може сказати поважна та шанована людина, жителька села Вишнопіль Тальнівської громади, Галина Борисівна Діхтяренко,  для якої зимовий день 28 грудня, ознаменувався гарною датою, її  95-річним ювілеєм. 

Життєвий шлях Галини Борисівни Діхтяренко  був нелегкий. Цій жінці, як і кожному із покоління ветеранів, довелося пережити усі страхіття ХХ століття: Голодомор,  повоєнні роки розрухи. Дитинство минуло в роки війни, й тепер, випало на її долю, пережити ще одне випробовування війною. 

Рано залишилася без чоловіка, але ніколи не втрачала сили духу. Багато років присвятила жінка роботі в місцевому колгоспі.

Односельчани люблять, поважають і шанують Галину Борисівну. Пишаються нею і рідні. Кажуть, що вона дуже добра та порядна людина і є для них прикладом для наслідування.

Доля славної іменинниці  мережана нитками любові до своєї неповторної родини: самотужки виростила доброго сина, є дорослі внуки та правнуки, має праправнуків...

Галина Борисівна завжди огорнута постійною турботою, увагою і теплом рідних, доглянута та має все необхідне.  Радують бабусю два правнуки, праправнук та праправнучка.

У цей святковий день зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, до неї завітали рідні, друзі, знайомі. Гості щиро вітали довгожительку подарунками та бажали їй міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення й ще довгих років життя. 

Сама ж іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань У свій День народження Галина Борисівна побажала усім міцного здоров’я та посмішок на обличчі. Саме це їй допомогло пережити життєві негаразди та лишитися молодою у душі. Обіцяла приймати гостей і в 100 років.

Виконавчий комітет Тальнівської міської ради, міський голова Василь Сідько, депутатський корпус, староста та адміністратор населеного пункту вітають Галину Борисівну Діхтяренко зі славним ювілеєм! Зичать міцного здоров’я, довгих літ у мирі та щасті.

Нехай життя завжди наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші діти, онуки, правнуки та праправнуки. Хай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Многая літа! 

Життя — це справді найвища цінність, найкращий подарунок долі. Саме тому ми маємо цінувати кожну секунду, завжди вірити в краще та, найголовніше, поважати і не забувати людей, які прожили такий поважний вік.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора