Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  В громаді продовжуються новорічно-різдвяні заходи для дітей

Дата: 28.12.2023 17:05
Кількість переглядів: 46

Сьогодні, 28 грудня 2023 року, у Центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб зФото без опису інвалідністю Тальнівської міської ради відбувся яскравий новорічний ранок.

Діти та молодь, які відвідують заклад, зібрались в залі для привітання з прийдешнім Новим роком: читали вірші, співали, вітали один одного та присутніх. Вони проявили свої здібності, отримали море позитиву, а наприкінці свята їм вручили солодкі новорічні подарунки від керівника Тальнівської міської територіальної громади Василя Сідька.

  • Дозвольте привітати вас із цими чудовими та чарівними днями. Новий рік вже ступив на наш поріг. Прийміть найщиріші вітання. Бажаю вам щастя, радості, добра, затишку, любові й добробуту у ваших домівках. Нехай у серцях завжди панують мир та спокій, здоров’я та благополуччя. Дітки, нехай ваші найпотаємніші мрії завжди збуваються. Бог на небі бачить все, спостерігає за вашими вчинками. І, можливо, не завжди бажання виконуються за помахом руки, однак, вірте в дива  і вони обов’язково здійсняться. І нехай завжди панує мир в нашій країні та злагода у нашій громаді, - з такими словами звернувся до особливих діток міський голова, завітавши на святковий захід.

Опісля, Василь Петрович відвідав КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» ТМР, де також відбувалися святкові новорічні заходи. Привітав усіх присутніх і  передав дітям солодощі.

 

Новий рік – мабуть, найулюбленіше свято кожної дитини. Важливо, щоб малеча не припиняла вірити в дива та здійснення мрій. Талановиті, розумні, активні, вони – наше майбутнє. Бажаємо всім дітям Тальнівської громади гарних зимових канікул та новорічних свят. Дякуємо ЗСУ за можливість дарувати всім святковий настрій.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора