Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Міський голова Василь Сідько привітав з 90-річним ювілеєм жительку громади Ніну Олександрівну Гусєву.

Дата: 01.01.2024 14:52
Кількість переглядів: 43

  31 грудня 2023 року, жителька нашої громади Ніна ОлександрівнаФото без опису Гусєва відзначила свій 90-літній ювілей. З цієї нагоди міський голова Василь Сідько, разом із начальником відділу з питань соціального захисту населення  та охорони здоров’я Тальнівської міської ради Тетяною Гурбич, завітали до ювілярки.

 Привітали іменинницю квітами, подарунками та побажали їй міцного здоров’я, Божого благословення, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

Народилася Ніна Олександрівна у 1933 році в селі Глушиха Іванівського району Костромської області. Проте все життя прожила в Україні.

Була очевидицею багатьох історичних подій минулого століття, пережила війну. Попри все, зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей та залишається носієм наших традицій і глибокої життєвої мудрості.

Ніна Олександрівна має дорослих сина та дочкудвох внуків, чотирьох правнуків.  Проживає в Тальному біля сина Михайла.

Приймаючи привітання, Ніна Олександрівна щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань та запросила на наступний день народження.

На превеликий жаль і сьогодні таку поважну ювілейну дату затьмарює війна. Але ми обов’язково переможемо, мир та злагода запанують на нашій землі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора