Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Понад 5 тисяч гривень зібрали в Тальному на підтримку ЗСУ під час благодійного різдвяно-новорічного концерту

Дата: 08.01.2024 15:06
Кількість переглядів: 43

 В країні, де триває війна, будь-яке свято радше привід замислитися над тим – що ми вФото без опису тилу робимо для перемоги. Різдвяно-новорічні свята ж нагадують нам, що навіть коли ворог намагається занурити нас у пітьму, коли над Україною нависають хмари болю і втоми – світло є.

Тож минулої п’ятниці, 5 січня, жителі Тальнівської громади разом з артистами та колективами КЗ «Тальнівський Будинок культури» запалили справжнє світло добра та любові у своїх серцях, долучившись до благодійного концерту на підтримку ЗСУ. До програми концерту, що відбувся у Тальнівському будинку культури, увійшло виконання автентичних українських та сучасних пісень, різдвяних творів, а також вертепу з традиційними атрибутами різдвяного обряду- колядування, водіння кози та маланкування. Їх для присутніх виконували:-народний аматорський фольклорний колектив «Оріяни», керівник Тетяна Вовк;

ародне аматорське вокальне тріо «Дожниця», керівник Лідія Тицькун;

-народний аматорський колектив «Отамани», керівник Роман Вовк;

народний аматорський вокальний гурт «Надвечір’я», керівник Леонтій Смолявський;

народний аматорський ансамбль "Тальнівчанки", керівник Алла Іщенко;

-зразкова аматорська вокально-хорова студія «Свято», керівник Ірина Фурса;

-Майданецька троїста музика, Майданецького СБК – філія КЗ «ТБК», керівник Петро Кульбіда;

-зразкова аматорська вокальна студія «Співаночки», Мошурівського СБК – філія КЗ «ТБК», керівник Віталій Фурса;

-солістка КЗ «Тальнівський будинок культури» - Євгенія Осіяненко;

-вихованці гуртка бального танцю, під керівництвом Наталії Шевчук;

-танцювальний колектив "L-POZITIV" Тальнівського будівельно-економічного коледжу на базі Тальнівського будинку культури.   Керівник - Варвара Пархоменко.

Наймолодшим учасникам творчих колективів, які були задіяні у святковому заході, вручили солодкі подарунки. Для глядачів підготували новорічну лотерею.

Згадували цього вечора й тих, завдячуючи кому маємо можливість зібратися разом – наших мужніх Захисників.

Атмосферу тепла та єднання впродовж заходу підтримували ведучі Ірина Фурса і Тетяна Вовк. Вони, зокрема, нагадали про важливість спільних зусиль для допомоги військовим та єднання у прагненні до Перемоги.

Зрештою, цього вечора присутні у залі гучно аплодували артистам за зворушливий і душевний концерт. Також глядачі зібрали 5тисяч 350 гривень.

Кожна зібрана гривня з цієї суми  буде використана на потреби військових.

Дякуємо організаторам заходу,  учасникам колективів художньої самодіяльності, керівнику Будинку культури, а також усім, хто долучилися. Також щиро вдячні всім тим, хто завітав на благодійний концерт, щоб підтримати наших захисників.

P.S. У зв'язку з масовою повітряною тривогою, благодійний  Новорічно-Різдвяний концерт  в КЗ «Тальнівський Будинок культури», що був запланований на 29 грудня 2023 р., був перенесений на 05 січня 2024 року. Захід мав благодійний характер і був проведений на підтримку Збройних сил України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора