A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Ма͟к͟с͟и͟м͟а͟л͟ь͟н͟а͟ ͟в͟а͟р͟т͟і͟с͟т͟ь͟ ͟в͟а͟у͟ч͟е͟р͟а͟ ͟в͟с͟т͟а͟н͟о͟в͟л͟е͟н͟а͟ ͟н͟а͟ ͟ ͟2024 р͟і͟к͟.

Дата: 09.01.2024 10:46
Кількість переглядів: 23

  Ваучер - документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку абоФото без опису підготовку  за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.

      Ваучер на навчання видається центрами зайнятості особам, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні, та відповідають певним вимогам, а саме:

  • вік яких становить 45+ (до досягнення пенсійного віку), а страховий стаж є не меншим 15-ти років;

  • які були звільнені з військової служби (крім строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, органів і підрозділів цивільного захисту, податкової міліції або Державної кримінально-виконавчої служби України у зв’язку із скороченням чисельності штату, або за станом здоров’я;

  • які були звільнені з військової служби після участі АТО/ООС;

  • які є внутрішньо переміщеними особами і для них відсутня підходяща робота.

 

       Вартість ваучера для проходження професійного навчання встановлюється в межах вартості навчання, але не може перевищувати 10-кратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом. Це визначено ст. 30 Закону України “Про зайнятість населення”.

      Нагадаємо, що розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб визначено статтею 7 Законом України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” і станом на 01 січня 2024 року становить 3028 грн. Необхідно зазначити, що цей розмір визначений в цілому на рік.

      Отже, вартість ваучера не може перевищувати у 2024 році 30280 грн.

 

        У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора