A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Розмір гранту для учасників бойових дій після змін, які відбулися у законодавстві.  

Дата: 09.01.2024 10:51
Кількість переглядів: 24

   Нагадаємо, що питання надання грантів для учасників бойових дій регламентується ПорядкомФото без опису надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (далі - Порядок).

         Пунктом 4 Порядку передбачено, що розмір гранту не може перевищувати 1 млн грн для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, зареєстрованих як фізична особа - підприємець, у разі зобов’язання створити чотири робочих місця після отримання гранту та працевлаштувати відповідно чотирьох найманих працівників, з яких не менше двох є учасниками бойових дій та/або особами з інвалідністю внаслідок війни.

        Постановою Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2023 року № 1157 (набрала чинності 11 листопада 2023 року) внесено зміни до Порядку. 

       Наразі, розмір гранту для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, зареєстрованих як фізична особа – підприємець, залежить від кількості робочих місць, що мають бути створені. Так, у разі зобов’язання створити одне робоче місце грант надається у сумі до 250 тис. грн. У разі створення двох робочих місцьвід 250 тис. до 500 тис. грн. При створенні чотирьох робочих місцьвід 500 тис. до 1000 тис. грн.

        У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора