Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Міський голова Василь Сідько вручив ордени рідним загиблих Героїв

Дата: 09.01.2024 11:48
Кількість переглядів: 48

 9 січня  міський голова Тальнівської громади  зустрівся з рідними двохФото без опису військовослужбовців, які віддали своє життя у війні з російськими загарбниками. Разом із начальником 3 відділу Звенигородського  РТЦК та СП  Валерієм Кудлою, Василь Сідько вручив їм державні нагороди.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений посмертно Півторак Анатолій Дмитрович: За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку. 

Орденом «Єдність та Воля» посмертно нагороджений  Стасюк Олександр Юрійович.

  • Хочу ще раз висловити співчуття з приводу загибелі Ваших рідних. Переконаний, що саме завдяки їхньому героїзму,  подвигу і, на превеликий жаль, їхній жертовності, сьогодні у нашій громаді, області, багатьох інших містах України немає таких жахіть, такої розрухи і таких страждань, які є в багатьох містах сходу і півдня. Нехай ці  нагороди будуть для Вас нагадуванням про великий патріотизм, любов до України та справжню чоловічу позицію Ваших рідних, – сказав Василь Сідько.

Щирі співчуття родинам загиблих Героїв. Ці нагороди ніколи не зможуть полегшити біль втрати рідних людей. Проте, вони є свідченням мужності, самовідданості та великої відваги наших воїнів, що полягли за майбутнє держави і за кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора