Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівський Водоканал продовжує працювати у штатному режимі. Вода у громаді подається цілодобово.

Дата: 11.01.2024 11:38
Кількість переглядів: 30

Сьогодні працівники  виконуватимуть регламентні роботи на об’єктах підприємства.Фото без опису Усуваються засмічення в каналізації та триває робота на мережах водопостачання.

10 січня робітники проводили ремонт водогону у селі Веселий Кут, аналогічні роботи проводилися і у Папуженцях. В обох селах завдяки роботі КП «Водоканал» подачу води відновлено.

Пориви. З цією проблемою зіштовхуються чи не усі водоканали. Головна причина — зношеність мереж. Ніколи не можна вгадати, де і коли станеться порив. Тому, як тільки він трапляється, аварійні служби одразу виїжджають на ліквідацію, де можуть зіштовхнутися з низкою проблем: несправність застарілої техніки, відсутність запчастин, та й погодні умови нерідко перешкоджають роботі, особливо у зимову пору, коли замерзає земля. Робітники докладають усіх зусиль для того, аби у найкоротший термін усунути проблему, але не все від них залежить. Та мешканці громади цього не розуміють і доволі часто критикують підприємство.

Люди бачать лише обгортку, на жаль. Ніхто не цікавиться її наповненням, бо тоді б інакше ставилися до діяльності не лише водоканалу, а й інших комунальних підприємств, які не завжди можуть належно виконувати свою роботу через певні обставини. А це й брак кадрів, зношеність мереж.

Для них головне — щоб була у квартирі вода. Все інше їх не цікавить. Хоча чимало мешканців не мають морального права вимагати надання послуг від водоканалу. Мова йде про людей, які роками не платять за водопостачання. Є й такі, які, вимагаючи надання якісних послуг, самі створюють аварійні ситуації, забиваючи каналізаційну систему сторонніми предметами. І хоч скільки водоканал звертався з проханням цього не робити, вони все одно продовжують засмічувати мережі.

Просимо мешканців Тальнівської громади вчасно передавати у Водоканал поточні показники лічильників води. Дякуємо добросовісним платникам за своєчасну оплату послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора