Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Василь Сідько провів нараду щодо виконання мобілізаційних завдань на території громади.

Дата: 12.01.2024 14:05
Кількість переглядів: 42

 10 січня 2024 року міський голова Василь Сідько провів нараду з керівникамиФото без опису сільськогосподарських підприємств та фермерами щодо виконання мобілізаційних завдань на території Тальнівської територіальної громади. Головна мета: щоб всі с/г підприємства та фермери виконували мобілізаційні зобов’язання щодо забезпечення мобілізаційним ресурсом і транспортними засобами однаково та справедливо.

Засідання відбулося за участю начальника 3 відділу Звенигородського РТЦК та СП Валерія Кудли, керівників сільськогосподарських підприємств громади та відповідальних працівників виконавчих органів ТМР.

Валерій Кудла детально проаналізував хід виконання мобілізаційних завдань на території громади та наголосив на необхідності посилення взаємодії усіх посадових осіб, причетних до виконання мобілізаційних завдань.

  • Тож маємо і надалі тримати стрій, робити все можливе для своєчасного комплектування особового складу Збройних сил України, допомагати військовим відповідно до їхніх нагальних потреб.

Важливо доносити до свідомості жителів громади, передусім військовозобов’язаних  чоловіків, що боронити державу від агресора – конституційний обов’язок кожного громадянинанаголосив міський голова, підсумовуючи зібрання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора