Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У Тальнівському НВК відбулося відкриття оновленого спортивного залу.

Дата: 16.01.2024 15:03
Кількість переглядів: 43

  Після тривалого капітального ремонту, в Тальнівському НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1-Фото без описугімназія, відбулося урочисте відкриття спортивного залу. Довгоочікувана подія проходила  у вівторок, 16 січня 2024 року. 

В оновленому  сучасному спортивному залі зібралися вчителі, учні, батьки, гості. Привітати учнів і педагогів закладу завітали міський голова Василь Сідько та  начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Лариса Коваль.

Зі словами щирої вдячності до присутніх гостей звернулася ведуча заходу  Людмила Васільєва, яка подякувала за взаєморозуміння та всебічну підтримку закладу освіти міському голові Василю Сідьку, депутатському корпусу, виконавчому комітету Тальнівської міської ради та кожному, хто долучився до цього проєкту та побажала всім здоров’я, наснаги та невичерпної енергії.

Хвилиною мовчання   вшанували пам'ять захисників України, що віддали своє життя за свободу і суверенітет країни.

Під бурхливі оплески присутніх, кращі спортсмени, багаторазові переможці обласних змагань і турнірів з волейболу Дмитро Матеєнко та Лариса Балинець  підняли Державний Прапор України, даючи приміщенню нове життя.

Гості у своєму виступі привітали присутніх із відкриттям щойно відремонтованого спортивного залу, побажали їм, щоб всі заняття та змагання, що проходитимуть у ньому, були яскравими, насиченими та цікавими, щоб уроки з фізичної культури проходили з радістю, а учні закладу готові були досягти високих результатів не лише у громаді та області, а й далеко за їх межами.

  • Ми разом віднайшли засоби для того, щоб і в непростий час війни подбати про можливості дітей займатись фізичною культурою та спортом. Вірю, що тільки спільними зусиллями ми зможемо і надалі розвивати територіальну громаду, зокрема, розвивати у ній освітній простір. Для цього у нас є все необхідне. Працюємо далі! Підтримуємо ЗСУ! Віримо в нашу Перемогу!- сказав міський голова Василь Сідько у своєму виступі.

Також Василь Петрович від себе особисто подарував школярам – набір волейбольних м'ячів та спортивну шведську стінку.

У свою чергу учні продемонстрували гостям чудовий концерт та здібності з фізичної культури. Зокрема свою майстерність показала багаторазова чемпіонка Всеукраїнських та обласних змагань і турнірів з фітнесу Маша Приходько, виступили юні спортсменки Соломія Карбовська та Анна Бойчук. Пісню «Ми-це Україна» - виконали наймолодші учасники художньої самодіяльності Тальнівського НВК.

В ході заходу, найкращі результати учнів школи  серед усіх видів спорту збережені у світлинах та відео демонструвались на великому екрані.

Після завершення урочистостей, кращих спортсменів -юнаків запросили зіграти  почесну партію з волейболу в оновленому спортзалі. Матч вимушено перервали через повітряну тривогу. Однак, після відбою тривоги, команди повернулися на поле,  щоб дограти поєдинок.

P.S.  За неповних 45 років  школа здійснила 43 випуски 11 класів та 43 випуски базової школи. Серед цієї кагорти випускників- більша половина спортсменів-волейболістів, баскетболістів, футболістів, юних шахістів, легкоатлетів, тенісистів, борців, боксерів, гімнастів.

Сьогодні у школі навчаються вихованці Тальнівської ДЮСШ, які стають чемпіонами та призерами змагань різних рівнів з багатьох видів спорту. За перемогами юних стоять їх наставники, педагоги й тренери. Велика їм шана й вдячність!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора